tumblr_lb31q9k3PP1qzbwa2o1_1280_large

10 romantische dingen die mannen volgens vrouwen te weinig doen

Misschien vinden mannen dat ze wel romantisch zijn, maar er zijn een aantal dingen waarvan vrouwen wensen dat mannen dat net iets vaker doen. Uit een onderzoek van Philips blijkt dat Nederlandse mannen best a-romantisch zijn. Dit terwijl Nederlandse vrouwen niets anders willen dan veroverd worden door hun man met lovey dovey dingen. Wij denken overigens wel dat mannen hun best doen, maar er kan altijd nog wat extra lovin’ worden gegeven. Daarom bied ik jullie de helpende hand en hoop met behulp van de volgende tips mannen een beetje te stimuleren. Dit zijn de 10 dingen die mannen volgens vrouwen te weinig doen:

1. Verrassen

Of het daten nou net is begonnen of dat jullie al wat jaartjes achter de rug hebben; de sleutel achter romantiek is het blijven verrassen. Plan samen een weekendje weg, neem haar mee naar een aquarium of bezoek haar op het werk om samen te gaan lunchen. Hoe leuk denk je dat zij het zal vinden als jullie spontaan ergens heengaan en samen iets gaan doen?

2. Bel voor het slapen gaan

Nummertje 2: Een belletje voordat de oogjes toe gaan is iets moois. Vrouwen vinden het leuk om gebeld te worden voordat de telefoon naast het kussen wordt gelegd. Gebeld worden door de persoon die je het aller leukst vindt is zo lief en attent. Het laat ons zien dat we de laatste persoon zijn waar een man aan denkt. Gevolg hiervan is een intens gevoel van euforie en meer lobi voor de beste man. Helaas wordt dit veel te weinig gedaan en mag je al blij zijn met een ‘gn x’ (good night, kus).

image

3. Ophalen

Dit kan niet vaak genoeg gezegd worden en het kan me overigens niks schelen of ik gelabeld word als die ‘ophaal chick’ van BALLINNN’: ophalen is ontzettend belangrijk én heel romantisch. Het gebeurt niet altijd maar wanneer een man dit wel doet, ziet een vrouw dat hij de tijd voor haar neemt. Hij heeft het ervoor over om eerst naar haar huis te reizen en haar op te halen. Helaas gaat ophalen niet voor iedereen op. Als het hebben van een auto nog steeds op je wishlist staat doet zich nog altijd de mogelijkheid voor om je meisje met de fiets op te halen. Ook romantisch! Echter is dit alleen mogelijk als jullie bij elkaar in de buurt wonen.

4. Brasas

Het is bijna zielig, maar soms is het leuk om vastgehouden te worden door de stevige armen van een man en te genieten van een omhelzing. Omhelsd worden geeft een gevoel van veiligheid, comfort, liefde en nog meer zoetsappige shit. We zijn volwassenen, maar de behoefte om vastgehouden te worden zoals vroegah blijft. Dat gevoel gaat nooit weg, zelfs niet bij mannen, want wat is het heerlijk om vastgehouden te worden en lobi te voelen. Of niet heren? Dus grijp die heupen stevig vast en laat pas na een paar minuten los.

image

5. Je T-shirt

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Volgens mij is er niets heerlijker dan slapen in een T-shirt van je hubby. Sorry, maar ik ben gewoon een sucka for love. Als hij er niet is om te knuffelen, “knuffelen” vrouwen graag met het T-shirt door het te dragen. Vooral als het T-shirt nog steeds naar hem ruikt. Tip: Leg bij de volgende keer dat ze blijft slapen het T-shirt waarvan je weet dat zij houdt alvast schoon en gevouwen klaar.

6. We willen ons mooi voelen

Vrouwen hebben een opvallend negatief lichaamsbeeld en er zijn weinig vrouwen die tien van de tien keer een goed gevoel over hun uiterlijk hebben. Als een vrouw met een nieuw iemand date voelt zij zich mooi en speciaal. Daar doet zij ook haar best voor. Het is daarom belangrijk dat je regelmatig laat merken dat je haar sexy vindt of zegt dat ze prachtig is, ook als je al jaren een relatie hebt. Het is gratis, kost weinig inspanning en ze zal waardering tonen voor het opmerken van haar nieuwe lipgloss!

7. Je geur

Draag een herkenbare geur. Gebruik je naast deodorant en aftershave nog geen eau de toilette? Laat je één van deze dagen adviseren door een verkoopster en gun jezelf de kans om een meisje high te maken door je heerlijke parfum. Het heeft iets dierlijks maar het dragen van een heerlijke, herkenbare geur zal altijd een herinnering achterlaten bij een vrouw. Het is ook een handige manier om je territorium te markeren, want andere mannen ruiken het als een vrouw bij een andere man is geweest.

8. Toon de voeten een beetje TLC

Vrouwen dragen altijd van die stomme, pijnlijke schoenen. Na een hele dag werken of een avondje uit hebben we zere voeten. Dit is je moment: Maak een voetenbadje voor haar gereed en geef haar een voetmassage. Nou ga ik je niet dwingen om ook nog eens de teennagels te lakken, maar als het goed voelt, waarom niet? Dit is next level shit en opeens gaat het van een romantisch momentje naar een erotisch momentje!

image

9. Bied je jasje aan

Hoe sexy is het als een man zijn wifey zijn jasje of colbertje aanbiedt? Afgezien van het feit dat mannen items een vrouw bijzonder goed staan is het ook verschrikkelijk attent en heeft het iets klassieks. Je bent een echte heer als je hier aan denkt en vrouwen waarderen het enorm. Echter gebeuren dit soort dingen alleen in films of tijdens een zomeravond in Engeland.

10. Ontbijt op bed

Ontbijt op bed is een oldie but goodie. Sta vroeg op, op een zaterdag- of zondagochtend en maak een ontbijtje klaar op de manier waarop ze het lekker vindt, met toast, vers fruit, een eitje, etc. Verras haar vervolgens door het ontbijtje op bed op te dienen. Na al die keren dat er voor je werd gekookt is dit het minste wat je kan doen voor de girl. Wie weet staat er nog een beloning op je te wachten!

Al deze kleine romantische gebaren maken een vrouw gelukkig. Het is nu een kwestie van gewoon proberen en deze tien tips te gebruiken om van a-romantisch (als je het zo slecht deed) naar hopeloze romanticus te transformeren. Succes!

Geïnspireerd door Elite Daily.