drake weeknd

The Weeknd en Drake hinten weer naar een samenwerking

Mocht je het zijn ontgaan dat Drake stond te viben in de nieuwe video van ‘Reminder’ door The Weeknd, de rest van de wereld was al druk aan het speculeren over een mogelijke reunië slash samenwerking. In de tussentijd plaagt de ‘Starboy’ zijn fans opnieuw met een foto van zichzelf en Drizzy op Instagram.

OVOXO

Een bericht gedeeld door The Weeknd (@theweeknd) op

De foto wordt compleet gemaakt door een derde individu. Vooralsnog is het moeilijk te zeggen wie dit is omdat ze allemaal ruwe witte balken voor hun ogen hebben, waarvan de derde guy zelfs een extra bar heeft gekregen

Anyway, het onderschrift “OVOXO” geeft sterk de indruk dat we een nieuwe collab mogen verwachten. De  zangers uit Toronto hebben hun fans hier al 4 jaar op laten wachten, sinds hun tracks ‘Live for’, ‘The Zone’ en ‘Crew Love’, maar als echte een Stan voelde je dit natuurlijk iedere dag op de seconde. In een eerder interview sprak Abel zijn waardering voor Aubry D. Graham al eens uit: “Drake is als mijn grote bro, hij liet de wereld zien wat ik kon doen. Vanaf dat moment hebben we elkaar altijd ondersteund. Achter de schermen zijn we nog altijd close, het is cool dat de wereld kan zien hoe we beiden ons eigen ding doen, maar OVOXO zal er altijd zijn”. Niks aan gelogen dus.

Er zijn meerdere mogelijkheden waardoor de samenwerking vorm kan krijgen. Zo kan The Weeknd optreden in Drake’s OVO Fest in Londen of zou The Weeknd een extra dimensie kunnen geven aan Drake’s album ‘More Life’. Misschien wel beiden, misschien meer, stay tuned!