MIAMI, FL - AUGUST 14:  In this photo illustration, the icon for the dating app Tinder is seen on the screen of an iPhone on August 14, 2018 in Miami, Florida.  The co-founders of Tinder and eight other former and current executives of the dating app are suing the service's current owners for at least $2 billion.  (Photo illustration by Joe Raedle/Getty Images)

3 tips voor betere Tinder dates

Ken je dat moment, je bent al een paar dagen aan het swipen en er gebeurt helemaal niks… De matches blijven maar zelden en de conversaties die je hebt zijn zo droog als de Sahara. Herkenbaar? Tijd voor 3 Tinder tips voor meer dates!

Er zijn drie fases waar je doorheen gaat met Tinder (en meeste andere dating apps);

● Fase 1, Matchmaking
● Fase 2, het gesprek beginnen (het liefst met een knallende opening)
● Fase 3, het gesprek leuk, levend en met een toekomst op ontmoeten behouden

Hieronder vind je de 3 vuitsregels rechtstreeks uit de koker van Daan de Ram van AttractionGym. Lees hier meer van hun Dating en Tinder tips.

Laten we beginnen bij de basis van alles, je TINDER PROFIEL. Je foto’s en bio gaan haar helpen beslissen of jij door haar selectie komt. Begin met de misconceptie uit het raam te gooien dat het alleen om het uiterlijk gaat. Ook jij kan de matches krijgen die jij wil als je deze vuistregels voor het perfecte Tinder profiel volgt. Jouw profiel zal niet alleen zorgen dat zij naar rechts swiped, maar kan ook nog is zorgen dat zij het gesprek begint.

Regel #1: Je eerste foto zou niet meer van jou moeten laten zien dan je gezicht en je romp. Je kan kiezen of je naar de camera kijkt of juist in een andere richting. Het liefst buiten, en zorg dat je er zelfverzekerd uitziet.

Regel #2: De foto die geen enkele vrouw kan weerstaan, is een foto waar jij de 3 beste uitstralingen geeft. Je bent blij, ontspannen en vriendelijk. Nu kan je denken makkelijk gezegd maar HOE DOE IK DAT? De beste manier is een foto met je (of die van de buren) hond. Wanneer je dit weet te combineren met een profieltekst zoals de volgende heb je de jackpot bereikt.

Regel #3: Selfies zijn een NO-GO. Wat een selfie haar vertelt is dat je het leuk vindt om naar jezelf te kijken en het te documenteren. Op zich niet erg en heel normaal, maar het geeft tegelijkertijd een indicatie dat niemand anders foto’s van je maakt. Dit insinueert dat je oninteressant bent of beter gezegd gewoon saai bent. De foto’s die je laat zien moeten juist een verhaal vertellen. Zo zorg je dat zij ook geïnteresseerd blijft en jij er uit komt te zien als leuke zaterdagavond plannen voor haar. Ook kan een interessante foto er voor zorgen dat zij juist het gesprek begint omdat zij gewoon het verhaal van de foto MOET weten.

Dit zijn de basisregels voor een goede tinder profiel. Nu als laatste is jouw profieltekst wat die swipe naar rechts gaat bepalen. Je bent vrij om jouw creativiteit los te laten gaan in de tekst. Je kan de volgende voorbeelden gebruiken en wat aanpassingen aanbrengen zodat het persoonlijker bij jou past. Wat belangrijk is in je tekst is het volgende;

Je laat zien dat je humor hebt, Je laat zien wie jij bent en Je geeft aan wat je in haar zoekt.

Je kan de volgende voorbeelden als inspiratie gebruiken.

‘1st place olympic spooning 2016
It was a long journey to become the number one. There were dark times when I got injured during the World Championship in 2015’

‘I may like being choked but sea turtles don’t…. Pick up your trash’

Pssst… Ben jij al in de fase waar je een date heb gescoord maar je weet niet wat leuk is om te doen met jouw budget? Bekijk dan dit artikel voor de perfecte dates met een budget.

Bonus tip
Als je geen interessante foto’s hebt en je ook niet van plan bent buiten de deur te komen, is er een oplossing…. fake it till you make it. Het bewerken van foto’s door er dingen aan toe te voegen kan een fantastische manier zijn om je profiel naar een hoger niveau te tillen.