reeses cereal

5 artiesten die de merch game killen

Muziekliefhebbers hebben het tegenwoordig veel makkelijker dan back in the days. Met de mogelijkheid om alle nieuwe muziek meteen te streamen van je tellie, hoef je niet meer uren in de rij te staan voor je langverwachte cd-kopie. Ondanks deze luxe zijn er nog steeds artiesten die manieren weten te vinden om jouw waardevolle euro’s af te snoepen. Merchandise. Veel mensen denken bij merchandise aan shirts en petjes, maar tegenwoordig zijn er veel artiesten die hun creativiteit ook laten gelden in deze afdeling. Check hieronder een lijst met vijf toffe merchandise items die nu nog te koop staan.

JACKBOYS AUTO
TRAVIS CAR
Travis Scott sloot 2019 af met een bom en dropte de Jackboys tape en alsof de bangers en visuals niet genoeg zijn, is de merhandise ook een waar andere artiesten van kunnen leren. Een politie radar wat een soort van upgrade is van Flitsmeister, een Jackboys Riot Shield waarmee je in elke moshpit safe bent en om het helemaal af te maken kan je jezelf ook inschrijven voor de veiling van de BMW M30 die gebruikt is voor de cover art en de video’s.

J BALVIN FUNKO BLONDE POP
J Balvin Funko Blonde Pop
Als je wilt connecten met je favoriete artiest heb je social media en videoclips. J Balvin gaat een stapje verder en komt naar je toe, wanneer je dat wil. Op zijn site kan je nu een mini formaat vinyl pop van hem kopen voor de liefhebber die nóg dichterbij de superster wilt zijn. Klein beetje creepy, maar ook wel origineel toch?

2 CHAINZ DABBIN SANTA
2 CHAINZ DABBIN SANTA
Ondanks kerst net voorbij is, kunnen we dit item niet vergeten. Een dabbende mini santa. Een beetje laat, maar dan ben je tenminste op tijd voor het volgende jaar.

SAINT JHN’S CHRISTIAN SEX CLUB TEE
CHRISIAN SEX CLUB
Ondanks de opkomende SAINT JHN nog niet een van de bekendste namen is ze je dat niet aan de content die hij uitbrengt. Op zijn website kan je nu meerdere items kopen en eentje die wij heel erg hard vinden is de ‘Christian Sex Club White Tee‘. Voor de heilige peeps die stiekem ook een klein beetje freaky zijn.

YOUNG THUG SPIDER JACKET
YOUNG THUG SPIDER
Young Thug introduceerde in 2019 zijn kledingmerk Spider en de brand is na lang teasen online gegaan met de eerste items. Tot vandaag kwam er elke dag een nieuw item uit de collectie uit en vandaag heb je de mogelijkheid om het (dure) Spider Denim Jacket te kopen. Bij elke item wat je koopt, krijg je ook meteen een digitale versie van het album ”So much Fun”, een slim(m)e van Thugga om zijn kledingmerk toch nog te categoriseren als merchandise.