Schermafbeelding 2019-12-03 om 11.46.35

5 artiesten waarvoor je je zou moeten schamen dat je ze nog niet kent

Je kent het wel: je gaat na lange tijd weer uit, je staat op de dansvloer en ineens komt dat ene nummer waarbij iedereen met volle borst mee zingt terwijl jij daar met een mond vol open tanden bij staat. ’Ken je deze niet? Je moet je schamen!’ . Tijd om je playlist up te daten met wat nieuw talent. Check hieronder een aantal artiesten die je nu echt moet kennen.

BRENT FAIYAZ


Dit bericht bekijken op Instagram

I’m tryna do the best that I can, with what it is I have.

Een bericht gedeeld door Christopher (@brentfaiyaz) op

Je hebt zijn stem waarschijnlijk al voorbij horen komen op de hitsingle ‘Crew’ zonder dat je wist dat hij het was. Maak kennis met Brent Faiyaz. Zijn debuut album Sonder Son is de perfecte plaat voor de R&B liefhebber die verlangt naar old school R&B vibes. Check de tape hieronder.

 

KOFFEE


Dit bericht bekijken op Instagram

W ft @gunna

Een bericht gedeeld door Original Koffee (@originalkoffee) op

Wat krijg je als je de passie van reggae, de riddem van dancehall en de harde sounds van trap samen smelt? De 19 jarige KOFFEE. Je dagelijkse mok espresso kan je voortaan skippen want de zangeres uit Jamaica komt met energie waardoor je niet stil kan zitten. Na haar hit ‘Toast’, wat een instant succes was,  is de zangeres back met haar nieuwe single ‘W’ in samenwerking met Gunna.

SMINO


Dit bericht bekijken op Instagram

WAT DEY SAY BOUT GR8 MINDS… ?

Een bericht gedeeld door Smi (@smino) op

De volgende op de lijst is de rapper/zanger/stijl-icoon/comedian Smino: een genot om te checken. Op zijn laatste project ‘NOIR’ krijg je bangers die je kan afspelen als je met je squad onderweg bent naar de club, maar ook nummers voor als je het weer eens goed moet maken met je wifey. Omdat je bijvoorbeeld diezelfde dag vet wasted thuiskwam en je te dronken was om te…  je snapt het wel. Vibes.

DON TOLIVER


Dit bericht bekijken op Instagram

CACTUS 🌵JACK SHIT !!

Een bericht gedeeld door DON TOLIVER (@dontoliver) op

Getekend bij het label van misschien wel één van de meest impactvolle artiesten van het moment, is hij een artiest die we niet kunnen vergeten. Don Toliver is de protegee van Travis Scott. Die titel brengt voor elke artiest verwachtingen mee, maar de artiest uit Houston, Texas maakt het waar. Zijn unieke stem kon je al horen op ‘Astroworld’, maar als je nog niet bekend bent met hem check zijn nieuwe track ‘Situationships’ hier.

POP SMOKE


Dit bericht bekijken op Instagram

LONDON SOLD OUT 🇬🇧💨💫

Een bericht gedeeld door BIGG PAPI LOCSTA🦈💫 (@realpopsmoke) op

Je bent in de gym, net klaar met je laatste rep en kijkt in de spiegel: je biceps zien eruit alsof je de levende versie bent van Popeyes. Dit moment vraagt om een song. Say no more: de rapper uit New York maakt tracks waarvan je het gevoel krijgt dat je de hele wereld aankan. Krijg je binnenkort de aux kabel in je handen geworpen, dan weet je wat je te doen staat. Just press play.