5 netflix series

5 Netflix series om de regenachtige herfst te overleven

We zijn wel zo een beetje door ons Netflix-voer heen, en het wordt misschien nu wel tijd om nieuwe dingen te proberen. Daarom hebben wij voor jou 5 Netflix series op gezocht, die je normaal niet zou kijken, maar wel de moeite waard zijn om te kijken.

1. The Umbrella Academy (Superhero, Drama)

Jaren geleden heeft miljardair zeven kinderen geadopteerd die onder bijzondere omstandigheden zijn geboren, en opgevoed tot een superheldenteam. Tijdens hun training om de wereld te redden, werden ze ouder en  groeide ze uit elkaar. Na de dood van hun vader herenigen de broers en zussen zich als volwassenen en worden ze mogelijk geconfronteerd met de dreiging die hij hen altijd heeft verteld zich voor te bereiden: het einde van de wereld.

2. Pose (Drama)

Deze drama serie geeft een wel heel bijzonder motief, de serie speelt zich af in New York in de jaren tachtig in het kader van een dance-musical. terwijl je de hoofdpersoon Blanca Rodriguez (MJ Rodriguez) volgt in hoe zij haar eigen safe space creëert voor de verstoten LHBT+ jongeren.

3. The Great British Baking Show (Reality)

Voor wie graag naar heel holland bakt kijkt is dit een absolute aanrader. De serie gaat over een groep amateur bakkers die deelnemen aan een reeks uitdagingen om te bepalen wie de Star Baker van elke week wordt en – uiteindelijk – de hele zaak wint.

4. Russian Doll (Dark Comedy, Sci-Fi)

Een vrouw die haar 36e verjaardag viert, bevindt zich in een dejavu en moet de avond steeds opnieuw beleven. Er is meer, maar daar kan je het beste achterkomen door de serie zelf te kijken.

5. The Good Place (Comedy)

Eleanor bevindt zich op de ‘hemel’ nadat ze stierf in een dodelijk ongeluk, maar het probleem is dat ze een vreselijk persoon is en daar duidelijk niet thuis hoort. Ze roept de hulp in van haar self pro-claimed soulmate Chidi om haar te leren hoe ze een beter persoon kan worden en – hopelijk – haar geheim kan beschermen.