frenna

Zeven funfacts over Frenna die je misschien nog niet wist

Frenna kennen wij natuurlijk van de hits na hits die hij scoorde de afgelopen jaren. Het begon allemaal voor hem bij SFB en wist vanuit daar, binnen korte tijd, zijn empire uit te breiden naar meer dan alleen een muziekcarrière. Zo is een van zijn projecten bijvoorbeeld zijn aankomende tweede editie van 777 festival. Maar er zijn ook heel veel dingen die wij nog niet wisten van de artiest, juicy dingen, grappige feitjes, maar ook bewonderenswaardige zaken waar hij zich mee bezig houdt. Dit zijn 7 funfacts over Frenna die jij misschien nog niet wist:

‘1. Frenna kan wel genieten van een Hollandse Nieuwe’

via GIPHY

Je zou het misschien niet achter hem hebben gezocht, maar een van zijn guilty pleasure snacks is toch echt een oer Hollandse gefileerde haring met uitjes, opgevolgd door een zure bom.

‘2. Frenna is enorm (bij)gelovig’

Gratitude is a must! En dat weet ook Frenna, daarom bid hij onder andere vlak voor grote shows, voor hij naar bed gaat en bij het eten. Zijn projecten noemt hij dan ook vaak ‘777’ en staat bekend als God’s getal. Maar naast dankbaar, is hij ook enorm bijgelovig. Zo monitort hij bijvoorbeeld nooit zijn cijfers bij een release, hij is van mening dat dat gewoon allemaal organisch moet gaan en je je eigen succes maar beter niet kan jinxen.

‘3. Frenna peutert wel eens in zijn neus’
We zijn allemaal mensen en Frenna is natuurlijk geen uitzondering. Ook hij peutert wel eens in zijn neus, het grappige is alleen dat hij vaak niet door heeft dat hij dat doet, ook niet in gezelschap van anderen.

‘4. Frenna is een flyguy maar heeft ondanks dat nog wel vliegangst’
Vliegangst hebben is tegenwoordig niks om je voor te schamen, maar niet iets wat wij achter de internationaal bekende artiest hadden gezocht. Voor zijn boekingen reist hij de halve wereld over en het vliegtuig instappen is voor hem nog altijd wel even slikken.

‘5. Frenna is onto something’

Woorden in de streets zijn dat er niet snel genoeg een nieuw album aankomt. Volgende maand kunnen wij een ontwikkelde sound van hem verwachten, maar daar houden wij jullie natuurlijk nog op de hoogte van.

‘6. Frenna is een ware ondernemer’
Naast zijn muziek carrière ligt zijn focus ook op andere ondernemingen. Hij wist veel media aandacht te trekken met zijn jonge label ‘777’ en natuurlijk 777 events. Maar de ambitieuze Frenna is werkelijk van alle markten thuis, zo heeft hij naast zijn label en festival ook nog eens een 777 juweliers en 777wear onderneming.

‘7. Frenna vergeet nooit waar hij vandaan komt’
Roem en rijkdom heeft pas echt grote waarde wanneer je ook iets terug kan doen voor je mensen. Daarom is hij niet alleen heel ondernemend maar ook maatschappelijk betrokken. Op de tweede editie van 777 festival zal hij aandacht besteden aan aanstormend talent. Ook zal er een groot deel van de opbrengst van het festival gaan naar een goed doel wat zich inzet voor schoon drinkwater in Afrika.

De tweede 777 Festival belooft een groot feest te worden en zal dit keer een thuiswedstrijd zijn in Den Haag. De kaartverkoop gaat maandag 24 februari van start, maar wij mogen iets leuks aankondigen! Je kan kaartjes winnen voor het 777 festival op zaterdag 25 juli 2020, de winnaar krijgt dan in totaal zeven kaartjes voor jou en je vrienden.

Hoe je mee kunt doen? In onze Instagram-story staat er een quiz klaar over de zeven funfacts over Frenna. Weet jij alle zeven vragen goed te beantwoorden én heb je de leukste motivatie voor waarom jij (+6) het verdienen om naar het 777 Festival te gaan? Doe dan snel mee! De winactie op Instagram sluit zaterdag 22 februari 2020 om 16:00.