get-fit-on-the-toilet

8 struggles die je hebt als je bij je vriendje slaapt

Er komt een moment in je leven wanneer je een guy tegenkomt met wie je het liefst elke minuut van de dag wil doorbrengen. Je houdt ervan om naar zijn huis te gaan, hem te knuffelen, met hem uit eten te gaan – gewoonweg, je wilt elk moment bij die guy zijn.

Op een gegeven moment ga je steeds meer tijd doorbrengen bij je boyfriend’s place en dat kan in het begin nogal moeilijk zijn en voor wat problemen zorgen. Al die privé dingen die jij comfi in je eigen huis deed, moeten nu bij de vriendje gebeuren. En dat kan vervelend zijn. Deze struggles zullen uiteindelijk ooit verdwijnen want tja, je zal toch ooit naar de wc moeten gaan.

Hier zijn 9 dingen die jou sowieso ooit zijn overkomen als je vaak bij je vriendje bent:

1. It’s that time of the month again

Een keer in de maand wordt je ongesteld, dus je weet dat het kan gebeuren. Heb daarom altijd tampons bij je, just in case.

2. Je leert om uit je tas te leven.

Als je niet al je shit – zoals make up, haarproducten, make up remover, tampons en deo – in zijn badkamer wil achterlaten, dan is er geen andere optie dan al je spullen in je tas te doen (iets wat je sowieso toch al deed).

3. Je moet voor #2 gaan

Niets raars aan, we zijn allemaal mensen en onze darmen moeten ontlast worden. Maar het blijft toch raar om het te doen in hetzelfde huis. Nee wacht, zelfde straat, als vriendjelief te doen.

4. Je krijgt puistjes.

En het enige waar je aan kan denken zijn je puistjes. Maar als hij echt helemaal into jou is, boeit het hem lekker veel.

5. Je krijgt honger.

Als je honger hebt, zeg dat dan gewoon. De kans is groot dat jij niet de enige bent die zin heeft in wat snacks. Of, handige tip, als hij nooit wat in huis heeft liggen, neem dan gewoon snacks mee. Zeggen dat je hem trakteert, maar alles zelf opeten. Yes.

6. Ziek worden

Er is bijna niets vervelender dan wakker worden in een ander bed en erachter te komen dat je ziekjes bent. Uitzieken doe je natuurlijk het liefst in je eigen bed. Pluspunt? Je hebt een persoonlijke thee/tissue brenger in de buurt.

7. Je valt als eerst in slaap.

Als dit gebeurt kan het voelen alsof je het feestje vroeg verlaat, maar je hebt vast niets anders te doen dus val gerust in slaap.

8. Je wordt als eerst wakker.

En je verveelt je. Wat moet je nu gaan doen? Wachten totdat hij wakker wordt of toch gewoon naar huis gaan? Of toch weer in slaap vallen? Ontbijt maken is ook een optie, maar laten we eerlijk wezen, je ligt veel te lekker.