Surgery Stethoscope Medicine Anesthesiologist Nurse

Abu Dhabi is massaal opzoek naar Nederlandse verpleegsters

Ziekenhuizen in de Verenigde Arabische Emiraten zijn dying voor (tijdelijke) Nederlandse zelfstandige zorgprofessionals, zelfs zo hard dat ze een aanbod doen waar Nederland niet aan tippen kan. Wat dacht je van een fancy gemeubileerd huis en een salaris dat kan oplopen tot 5.000 euro netto per maand? Het is echt all-inclusive, want zelfs aan je heimwee wordt gedacht; één keer per jaar mag jij op “kosten van de zaak” terugvliegen naar Nederland. Daarnaast krijg je je ziektekostenverzekering geheel vergoed, betaal je geen loonbelasting of belasting op aankopen en wordt je vervoer naar de werkplek geheel verzorgd.

Het land heeft een groot tekort aan medisch personeel en blijkbaar staan Nederlandse verpleegkundigen er goed op. FlexMix Detachering is ingehuurd om maar liefst tachtig broeders en/of zusters te vinden voor een nieuwe intensive care afdeling in Abu Dhabi.

Ben je nou niet zo patriotisch, verslaafd aan vitamine D en heb jij al twee jaar ervaring, laat je zandbakdromen dan hier met spoed uitkomen! Check anders ook gewoon voor een enkeltje naar Zwitserland, Groot-Brittannië of de Caribische eilanden.

Bron: Beautify