HP_PC_HOLIDAY_Accesories_Shot_15_7983_rgb_x5760

Deze flexibele must-have is de beste digitale vriend die je nu nodig hebt

Op dit moment zit iedereen tijdelijk thuis en proberen we er allemaal het beste van te maken – dat kan gelukkig want we zijn geblessed met ‘t internet. Work-outs kunnen we online doen, films kunnen we online kijken en werken kan vaak ook wel op je laptop. Wat je dan nog nodig hebt is een laptop die flexibel genoeg is om overal neer te zetten en waarmee je nog steeds productief en creatief bezig kan zijn, zoals met de HP Spectre.

HP_PC_HOLIDAY_Trampoline_Shot_18_9913_rgb_x1600

Deze laptop is de beste digitale vriend die je nu nodig hebt, je kunt ‘m de hele dag door thuis gebruiken voor werk, school en tijdens het chillen zonder problemen; denk aan het opvouwen als tablet zodat ‘ie niet in de weg zit tijdens je work-out sessie of het kijken van Netflix in bed. Flexwerken wordt heel letterlijk genomen, want de laptop kan 360 graden draaien van gewone laptop, naar tent-vorm, naar tablet of omgekeerd.

HP_PC_HOLIDAY_Catching_Air_Skateboard_Shot_09_3155_rgb_x5760

Al die Zoom meetings met school of werk zijn handig, maar om nou steeds een sticker terug op je webcam te plaatsen is teveel gedoe. De HP webcam met kill switch is gelukkig niet te hacken zodat je geen zorgen om je privacy hebt en ook is de ‘mute’ knop altijd aan te zetten.

HP_PC_HOLIDAY_BTD_Motel_Shot_02_0471_rgb_x5760

De tijd van nu nodigt uit ook uit om hobbies zoals tekenen of Photoshop weer op te pakken en relaxen is naast al dat thuiswerken ook wel nodig. Op de HP Spectre kan je wanneer je deze omvouwt tot tablet, tekenen met een digitale pen. Neem ‘m mee naar je tuin voor meer inspiratie, en doe je ding.

HP_PC_HOLIDAY_Kicking_Shot_13_6684_rgb_x5760

Als je daarna ‘s avonds nog puf hebt om online een recept te volgen en je chef-skills te verbeteren en na het eten nog even wil gamen, dan is je batterij nog steeds niet op want de batterij gaat 22,5 uur mee. Geen gedoe met snoeren meeslepen van kamer tot kamer meer dus. De HP Spectre heeft verder een 4K OLED-scherm waardoor je ook in de zon nog lekker door kunt werken, komt in drie kleuren en is te vinden in de webshop van HP. Maar winnen kan ook! Als je naar deze pagina hopt en je e-mailadres achterlaat, maak je kans op de flexibele must-have.

HP_PC_HOLIDAY_Accesories_Shot_15_8460_rgb_x5760