Schermafbeelding 2018-08-03 om 13.39.56

Airbnb heeft een romantische popup kamer geopend op de Chinese Muur

Acht gelukkige reizigers zullen de ervaring van hun leven tegemoet gaan en slapen een nacht in een popup kamer ergens op de Chinese Muur.

Airbnb claimt dat dit de eerste keer in duizenden jaren is dat normale bezoekers mogen slapen op de eeuwenoude muur. De popup kamer is onderdeel van een campagne waarin het behoud van een van de zeven wereldwonderen wordt gepromoot.

De kamer heeft het perfecte uitzicht overdag om naar alle bergen te gluren en s’avonds zul je weinig kunnen slapen omdat je een sterrenhemel boven je hoofd hebt hangen waar je u tegen zegt. De door kaarsen verlichte ruimte heeft naast een heerlijk kingsize bed ook nog een sofa-lounge hoekje en een eettafel waar gasten te eten krijgen.

Wie kans wil maken op deze once-in-a-lifetime verblijf moet meedoen aan een online competitie en antwoord geven op de volgende vraag: “Why is it more important now than ever to break down barriers between cultures? How would you want to build new connections?”

De wedstrijd begint op 11 augustus dus je hebt nog even om je perfecte antwoord te bedenken. Wie weet lig jij dalijk met een vriend/vriendin met je ass op de Chinese Muur met een drankje in je hand.