Schermafbeelding 2020-07-23 om 13.13.54

Akwasi en Frenna bundelen krachten voor anti-racisme track ‘Wonder’

Akwasi en Frenna deden tijdens een show van Frenna in de Ziggo Dome het nummer ‘Wonder’ al live – een track tegen racisme. Na veel vragen brengen zij vandaag dan ook de single online uit. Het is een single met de boodschap om samen te werken en ons te herenigen om te strijden tegen racisme.

Het refrein heeft Frenna geschreven met Akwasi in gedachten, Akwasi voegde er nog wat tekst aan toe en zo ontstond ‘Wonder’. Het is de eerste keer dat de twee artiesten samen werken, en meteen met een super sterke boodschap. Akwasi heeft heel veel shit over zich heen gekregen de afgelopen tijd na de speech op de Dam, en door de opmerking van Johan Derksen en de vele bedreigingen. Nu kijken ze liever naar het positieve, en dat delen zij met deze nieuwe single.

De opbrengsten van het nummer gaan naar Kick Out Zwarte Piet, The Black Archives Amsterdam en Black Queer & Trans Resistance. Dat deed Akwasi eerder al in samenwerking met Bizzey en TopNotch voor de track ‘Geen Wedstrijd’. Beluister ‘Wonder’ hieronder.