Nipsey-Hussle (1)

Er zijn meer details bekend rondom de moord op Nipsey Hussle

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen is gisteren Rapper Nipsey Hussle voor zijn eigen winkel doodgeschoten in South Central, Los Angeles. Na de moord gingen er meteen veel complot theorieen rond over waarom Nip vermoord zou zijn. Vele ogen werden gericht op de overheid. Nipsey was namelijk bezig met een controversiele documentaire over Dr. Sebi

Echter zijn de beelden van de schietpartij naar buiten gekomen en ook zeggen de verklaringen andere dingen. Op de beelden zien we hoe Nipsey van dichtbij wordt neergeschoten door een man. De schutter rent vervolgens weg en keert vervolgens tot 2 keer toe terug om te zorgen dat Nipsey dood door hem nogmaals te schieten. Na afloop geeft de verdachte zelfs nog een schop op het levenloze lichaam van de rapper.

Verschillende bronnen zeggen dat de schutter Nipsey en de schutter elkaar al langer kende. Nipsey zou de verdachte uit zijn winkel hebben gezet nadat hij hem beschuldigde van snitching. Dit kon de schutter blijkbaar niet hebben en keerde later terug om Nipsey van het leven te beroven. De politie is momenteel opzoek naar de schutter en heeft ook zijn indentiteit bekend gemaakt.

Super sad allemaal. Long Live Nipsey Hussle.