Gin en tonic

Alleen het Gin Festival Amsterdam kan je vrijmibo en weekend nog redden

Het is alweer vrijdag, en met het festivalseizoen bijna in volle gang betekent het dat er weer gedronken moet worden, of dat je op z’n minst stiekem een beetje gin sippen kan. Voor al die late-birds, twijfelaars en alcoholisten in ontkenning hebben we de tip van het jaar; een veredelde vrijmibo kun je nu gewoon doen op het Gin Festival Amsterdam, en mocht je een nieuw persoonlijk ginrecord willen zetten, het mooie is dat je morgen ook gewoon weer welkom bent.

Voor beide dagen zijn er namelijk nog kaarten in de voorverkoop; te kiezen is uit 15:00 uur tot 22:30 uur op vrijdag, zaterdagmiddag van 13:00 uur tot 17:30 uur en in de avond kun je zoet zijn van 18:30 uur en 23:00 uur – of welke wazige persoonlijkheidstrekjes je dan ook krijgt van alcohol.

Tickets kosten inclusief belasting maar 25 euro, nu denk je over zo’n prijs normaal gesproken twee keer na, maar op je normale fuifjes kun je niet gratis G&T’s proeven. Let us spell it out for you: G-R-A-T-I-S. Bij binnenkomst krijgen alle fijnproevers een special tasting-glas en een Gin Guide, waarin alle aanwezige Gin merken hun eigen pagina hebben – dit zijn er ruim 200.

Bestel nu je kaartjes om je plekje te bemachtigen in Undercurrent: een karakteristieke evenementenlocatie bij het creatieve NDSM-terrein, uitkijkend over de skyline van Amsterdam is het één van de mooiste plekjes aan het water, en makkelijk met de pont te bereiken via Amsterdam Centraal.

Bron: Beautify