Chris-Brown-and-Rihanna-940x545

Als we de geruchten mogen geloven zoeken Chris Brown en Rihanna elkaar weer op

Komen Chris Brown en Rihanna weer bij elkaar? Het lijkt er wel op. Volgens RadarOnline zou Chris Brown hebben gezegd een totaal nieuw iemand te zijn – en Rihanna zou dit ook geloven. Volgens bronnen rond de twee, zou het voormalig stel zelfs stappen hebben ondernomen om weer bij elkaar te komen.

Chris Brown plaatste onlangs een video waarin te zien was dat hij emotioneel reageerde op een video. In de video was een moeder te zien die haar dochter positief liet denken. “Deze video zorgt ervoor dat ik een nog beter persoon wil zijn en blijf geloven in de mensheid.” Aldus Chris Brown.

Volgens de bron zou Rihanna hebben verteld dat ze bijna niet kon geloven hoe erg Chris is veranderd. “Ze praten weer dagelijks en hebben elkaar al weer een paar keer ontmoet.” Ook zou Chris een stuk humeuriger en serieuzer zijn – en daarnaast een stuk rustiger en een ‘borderline feminist’.

Nu nemen we dit bericht uiteraard met één grote korrel zout, zeker omdat het van een twijfelachtige bron als RadarOnline komt. Waar wij ons vooral over verbazen is dat, mocht dit echt zijn, Rihanna een gigantisch verkeerd voorbeeld stelt.

Ze weet hoeveel mensen naar haar opkijken en als zij terug zou gaan naar een mishandelende, lichtelijk gestoorde, ex-vriend is dat niet alleen fout voor haar – ook voor al haar fans. Niemand zou terugmoeten gaan naar diegene die je bont en blauw heeft geslagen en verbaal heeft mishandeld, hoe ‘veranderd’ diegene ook moge zijn. Wij hopen dan ook dat het hier gaat om een gerucht en Rihanna het houdt bij de Drake’s en Travis Scotts van de wereld.