Hangover Bar

Amsterdam krijgt eerste hangover-bar ter wereld

Onder het motto: de dag met een kater moet net zo leuk zijn als de avond ervoor opent de Hangover Bar op vrijdag 23 september zijn deuren. De bar is een initiatief van matrassen start-up Matt Sleeps en is het hele weekend van vrijdag 23 tot zondag 25 september geopend van 10 tot 18:00 uur.

‘De meeste mensen vinden de dag na een avondje doorzakken toch iets minder geslaagd’ aldus initiatiefnemer Joep Verbunt van Matt Sleeps. ‘Om een kater te doorstaan zijn er een aantal dingen die je nodig hebt: een goed bed, lekker eten, gezelligheid en veel vitamines. Met de Hangover Bar brengen we al deze elementen voor het eerst samen.’

De Hangover Bar zal alles uit de kast trekken om jou zo snel mogelijk van je kater af te helpen. Het interieur is groen, tussen de palmbomen en planten zijn bedden inclusief televisieschermen geplaatst waarop bezoekers hun favoriete series en films kunnen checken. Bovendien zal de bar geen bier en wijn schenken, maar drankjes die helpen in het bestrijden van een kater: vitaminerijke smoothies en kokoswater. Ook zal er een zuurstofbar aanwezig zijn in het pand in de Pijp om de longen te zuiveren en zo het herstelproces te versnellen.

Let wel: alleen mensen die daadwerkelijk een kater hebben, komen de bar binnen. Daartoe zullen er voor de deur geen portiers, maar inspecteurs staan, die beoordelen of je bekaterd genoeg bent. Toegang is gratis, meld je alleen wel even aan via deze link.

Dat wordt zuipen, het weekend van de 23e!