1779100_210441782489690_1374532525_n

Amsterdam krijgt eigen bubbelbadbioscoop

21 hottubs, 21.000 liter water, 150 badjassen en 2 bioscoopschermen: de Hot Tub Movie Club komt naar Nederland! Vanaf zes tot negen maart zal je op het Westergasterrein met vijf vrienden vanuit een jacuzzi naar een film kunnen kijken. Het idee voor de Hot Tob Movie Club is gebaseerd op een soortgelijk concept dat al in Londen draait. Initiatiefnemer Joep Verbunt: ‘Ik heb twee jaar in Londen gewoond waar veel bijzondere evenementen worden georganiseerd. Nu ik in Amsterdam woon mis ik de creativiteit en aanbod van dit soort concepten. Ik heb daarom besloten om het zelf te organiseren.’

Tijdens de avonden zijn er verschillende arrangementen beschikbaar. Het basisprincipe is simpel: Bij je Jacuzzi krijg je, afhankelijk van je arrangement, een gratis fles Cava of Champagne, een eigen badjas – waar volgens de organisatie Hugh Hefner jaloers op zou zijn – en een heuse oberservice. Je hoeft je hottub dus niet te verlaten om extra eten of drinken bij te bestellen! Films voor alle vier de avonden zijn nog niet bevestigd maar het staat al vast dat Best Night Ever en Anchorman: The Legend of Ron Burgundy gedraaid zullen worden.

Na de film is er een badjassenafterparty en stelt de organisatie een beloning in voor streaken: Wie tussen 7 en 8 streakt krijgt een fles champagne, wie tussen 11 en 12 met de billen bloot gaat krijgt een fles wijn. Meer informatie? Check de page van de Hot Tub Movie Club voor alle info en tickets.