IMG_0126

Amsterdamse INDEBT Studio verlegt de grenzen van het bekende

Hoe verhoudt men zich tot een omgeving en hoe verhoudt een omgeving zich tot men? Dat is de vraag die de jonge kunstenaars Ciro Duclos en Noah Latif Lamp onderzochten.

Ciro en Noah zijn begonnen als tieners met street art en graffiti en hebben later samen INDEBT STUDIO opgericht voor hun kunstwerken. Inmiddels werken de twee zelf-ondernemende kunstenaars al ruim 10 jaar samen aan hun eigen kunst en krijgen ze steeds meer erkenning.

Portrait Ciro Portrait Noah
Ciro Duclos en Noah Latif Lamp

Ciro en Noah staan bekend om alledaagse producten niet alledaags te maken – ze zien in alles kunst. Zo goten ze al eerder een iPhone in epoxy en plaatsten een gigantische MDMA kristal op een gouden ring; ‘Happily Ever After’. Dat komt ook terug in hun nieuwe tentoonstelling ‘NO HARM DONE’, die on display zal zijn in hun krankzinnige thuisbasis in Amsterdam Oost.

‘0642764264’, expositie INDEBT STUDIO, 2015

Nederland Amsterdam

‘Happily ever after’, expositie Stedelijk Museum den Bosch, 2015
Happily ever after

Tijdens Amsterdam Art Weekend krijgt het ‘levenswerk’ van de opkomende kunstenaars een podium in een 600m2 oude gashouder in Oostpoort. De tentoonstelling ‘NO HARM DONE’ zal van start gaan op vrijdag 23 november in het monumentale gebouw op Paradijsplein 1 van 17:00 tot 23:00. De volgende dag, op 24 november, zullen er live performances zijn van RIMON en Louis Lustrum. Bij zijn? Je hoeft alleen maar even te rsvp’en naar Indebtstudio@gmail.com.

De tentoonstelling NO HARM DONE van Ciro en Noah is te bezichtigen tot 2 december en zal dagelijks geopend zijn van 12:00 tot 18:00.

NO_HARM_DONE_CREDITS CALVINA PAUSINA

Pillar