Schermafbeelding 2019-09-09 om 14.32.03

Ariana Grande wil plug van Mac Miller de cel in

Cameron James Pettit (28), voormalig plug van Mac Miller is onlangs gearresteerd voor het verstrekken van drugs die hebben geleid tot de dood van Mac Miller. De Amerikaanse drugspolitie vermoed dat Pettit namaakdrugs heeft verkocht zonder dat hij ervan af wist. Mac’s ex-vriendin Ariana Grande laat volgens bronnen nu weten dat ze hem het liefst zo snel mogelijk de cel in wilt.

Er werd een combi van de stoffen fentanyl, cocaïne en ethanol gevonden in Mac’s systeem. Fentanyl is een goedkoper alternatief die supplyers steeds vaker op de markt brengen, een grote keerzijde is dat de drug vele malen verslavender en dodelijker is.

Inmiddels zit Pettit vast zonder borgsom en zou hij kort na Millers overlijden een berichtje aan een vriend hebben gestuurd waarin hij schreef: “De kans is groot dat ik doodga in de cel.”

Ariana Grande heeft het gevoel dat zij nu dingen rond de dood van haar ex kan afsluiten. Een veroordeling zou dat gevoel voor haar nog meer versterken. Eerder, vlak na zijn dood, gaf zij al aan dat “iedereen die iets te maken heeft met de dood van haar ex-vriend” het liefst achter slot en grendel ziet verdwijnen.