arsenal_transfer_news_mesut_ozil_unai_emery_getty_images_930430452

Arsenal fan komt met merkwaardige theorie over waarom Mesut Ozil geblesseerd is aan zijn rug

Afgelopen weekend was Mesut Özil niet aanwezig op het veld in de kraker tussen Arsenal en Tottenham Hotspur. De ex-Duits international kampte met een rugblessure en een fan heeft daar wel een heel bijzondere theorie op losgelaten.

Het is algemeen bekend onder de supporters van Arsenal dat Mesut een fan is van Fortnite. Zo streamt hij de game ook af en toe en behaald hij hier vele views mee. Nu heeft ‘Tom Todhunter’ uitgezocht hoeveel potjes Mesut inmiddels heeft gespeeld op Fortnite.

Het blijkt dat Özil bijna 5000 potjes achter zijn naam heeft staan. Elke pot duurt gemiddeld 20 min en dat betekend dus dat hij al bijna 100.000 uur heeft gespeeld. Over een jaar betekend dat hij gemiddeld 5 uur per dag gespeeld moet hebben. Tom verklaard hiermee de rugblessure van Özil, hij zou teveel zitten achter de PlayStation.

Natuurlijk valt er veel te zeggen over de theorie. Zo is de gemiddelde tijd van een potje waarschijnlijk geen 20 min, tenzij hij altijd in de top 10 beland. Ook kan het zijn dat hij vrienden of familie op zijn account laat spelen. Het zou in ieder geval wel de wallen onder zijn ogen verklaren.