Schermafbeelding 2019-11-18 om 15.21.47

5 artiesten waarvan je misschien niet wist dat zij ook produceren

Eerder spraken we over 5 artiesten die volledig independent zijn, waarvan sommige vrij verrassend waren. Dit keer hebben we een lijst met 5 artiesten waarvan je misschien nog niet wist dat zij ook produceren, check onderstaand rijtje.

IDALY


Dit bericht bekijken op Instagram

nieuwe muziek deze week.

Een bericht gedeeld door Idaly (@idalyfaal1087) op

Dat Idaly het in zich heeft om catchy nummers te maken, is op dit moment wel duidelijk, maar wat veel mensen misschien niet weten is dat hij zelf ook produceert. Naast zijn eigen singles zoals bijvoorbeeld ‘’Wine slow’’, heeft hij recent ook de productie verzorgd voor de nieuwe single van de UK artist C Biz. Innit fam!

RONNIE FLEX


Dit bericht bekijken op Instagram

Ik ga mijn hart luchten op vrijdag

Een bericht gedeeld door Nori 🇳🇱 (@ronnieflex010) op

Met zijn laatste release ‘’Haal me naar boven’’ samen met Sarita Lorena, laat de rapper/zanger uit Capelle zien dat je hem niet in een hokje kan plaatsen. Op zijn 2e album Remi -misschien wel een van de beste Nederlandstalige Hiphop/pop albums – produceerde hij 13 van 15 nummers samen met Boaz van de Beatz.

DOPEBWOY


Dit bericht bekijken op Instagram

@carnage ☃️

Een bericht gedeeld door FOREVER LIT DELUXE OUT NOW!🦈 (@dopebwoy) op

Prrrr! In 2017 kwam hij met de monsterhit Cartier wat hem meteen op de kaart zette als artiest en hit producer. Dit bleef in het buitenland niet onopgemerkt want de rapper/producer heeft nu al meerdere samenwerkingen met internationale artiesten zoals MHD en Abou Debeing.

JOSBROS


Dit bericht bekijken op Instagram

HUiL NU LACH LATER PROD. BY BLAZEHOVEN. 23/10 ONLiNE @noahsark 🙌🏻

Een bericht gedeeld door JOSBROS/BLAZEHOVEN (@josbros) op

Als je naar zijn muziek luistert hoor je al snel dat hij barz for days heeft, maar daar blijft het niet bij. Onder zijn producer alter ego ‘Blazehoven’ laat hij zien dat hij niet alleen barz, maar ook bangers voor days heeft.

SAFA LIRON

Voor velen misschien nog een onbekende naam, maar Safa Liron is zeker een artiest om in de gaten houden door onder andere haar veelzijdigheid. Waarom? Nou, een blik op haar Instagram en je weet genoeg.