e02a5225-4ab6-4e0f-9a1f-fd1abf412794

ASICS maakt standpunt met Gel-Kayano Knit Trainer Collectie

ASICS is één van die merken die er al sinds mensenheugenis is en er ook voor altijd zal blijven. Altijd relevant blijvend en niet bang om hun mening onder stoelen of banken te steken. Neem bijvoorbeeld de ASICS Tiger Gel-Kayano Trainer Knit. Geïnspireerd op de iconische Gel-Kayano Trainer die in 1993 voor het eerst zijn opwachting maakte.

Het is echter niet de trainer zelf, maar de achterliggende gedachte die een prachtig statement vormt: ‘We Are All Woven From The Same Thread’. Dat zie je terug in de collectie, die vijf verschillende modellen kent maar die allemaal dezelfde terugkerende geweven upper hebben. Het laat zien dat de collectie saamhorig is, maar tegelijkertijd divers en zelf-respecterend.

Daar draait de collectie om. Zelfvertrouwen. Het gedachtegoed dat het vertrouwen in jezelf zorgt voor vertrouwen vanuit anderen. Alleen door te verenigen, kunnen we inspireren.

Dat zien we ook terug in het campagnebeeld. Als je de afgelopen twee jaar een Amsterdamse club hebt bezocht is de kans groot dat je Mairo Nawaz daar achter de decks hebt zien staan. Diezelfde Mairo is het boegbeeld van de campagne rondom de Gel-Kayano Knit Trainer collectie. Hij staat waar de campagne voor staat: zelfvertrouwen, diversiteit en originaliteit.

De Gel-Kayano Trainer bestaat dus al sinds 1993, maar nu is hij terug. Geüpgrade, minimalistisch maar toch herkenbaar. Alles wat een schoen moet zijn, maar met een message die veel verder gaat dan schoenen alleen. De Gel-Kayano’s zijn verkrijgbaar bij o.a. Front Runner, Sneakers en Athlete’s foot.

18-02-2017-onfootblack

19-02-2017-onfootblackwhite2

18-02-2017-onfootwhite