Screenshot (61)

Astroworld was afgelopen week heel even in Nederland

Travis Scott heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten met zijn ‘Astroworld’ album. Niet alleen ging het album direct naar #1 en verzette het levels op het gebied van liveshows — het gaf de carriere van Travis nog meer glans. Het creëerde een universum. Eentje waar een oud pretpark uit begin jaren 00′, waar de meeste kids nog nooit van gehoord hadden, opeens een begrip wereldwijd werd.

Afgelopen week was ASTROWORLD even in Nederland. In het Amsterdamse Artis, het planetarium welteverstaan. Een betere plek om het mythische pretpark tot leven te brengen is er bijna niet. We zagen arcademachines, gigantische projecties en werden meegenomen in de discography van Travis door o.a. Waxfiend en Abstract.


View this post on Instagram

A post shared by Sony Music Netherlands (@sonymusicnl) on

Het album mag dan misschien al een tijdje uit zijn, de beleving is tijdloos. Dat bleek ook uit afgelopen donderdag. Het Planetarium in Artis werd compleet geflipt naar een Astroworld beleving van jewelste; het enige dat ontbrak was de achtbaan die we tijdens de ASTROWORLD tour zagen. Maar hey – je kan maar zover gaan in een omgeving die omringd is door wilde dieren.

Sony Music, de partij achter Travis Scott, was aanwezig en vroeg een paar high-profile aanwezigen naar hun hun favoriete Astroworld track ooit — wat is jouw favoriet?

Kan je niet zo snel op je favoriet komen? Doe dan hieronder even een korte opfriscursus – besef je meteen ook even hoe legendarisch dit album inmiddels al is.