anti-social-social-club-bape-lookbook-04

Bekijk hier het lookbook voor de collabo van Anti Social Social Club en BAPE

De collabo tussen Anti Social Social Club en BAPE is er eentje waar veel mensen op zitten te wachten. De collectie is vanaf 13 mei beschikbaar bij de BAPE store in New York en vandaag is er een lookbook geschoten voor de collectie.

In de collectie zien we voornamelijk de prints van BAPE terug, gecombineerd met de herkenbare Anti Social Social Club branding. De collectie bevat onder andere Hoodies, T-Shirts, caps en meer. Het meest oog vattende stuk van de collectie is toch wel de full zip hoodie inclusief Svarovski diamanten. Bekijk het lookbook hieronder.

anti-social-social-club-bape-lookbook-12 anti-social-social-club-bape-lookbook-11 anti-social-social-club-bape-lookbook-10 anti-social-social-club-bape-lookbook-09 anti-social-social-club-bape-lookbook-08 anti-social-social-club-bape-lookbook-07 anti-social-social-club-bape-lookbook-06 anti-social-social-club-bape-lookbook-05 anti-social-social-club-bape-lookbook-04 anti-social-social-club-bape-lookbook-03 anti-social-social-club-bape-lookbook-02 anti-social-social-club-bape-lookbook-01