AH Burger (94 of 100)

Bekijk hier onze foto’s van de legendarische BALLINNN’ Bootkapings op Solar Weekend

Met de hele Meek Mill vs Drake beef werden wij er even aan herinnerd dat competitiedrang in hiphop nog steeds bestaat – maar hoe staat het eigenlijk met competitiedrang in de DJ Game? Nou, die is best wel aanwezig – zo blijkt na onze LEGENDARSICHE bootkapins op Solar Weekend.

Eycee, DJ Blaize, NoizBoiz, Team Oullie en GirsloveDJs’ Rob Black haalden alles uit de kast om in 15 minuten hun directe concurrentie helemaal onder te tafel – of in dit geval onder water – te draaien. Wat weet je van DJ’s die tracks opnieuw opnemen alleen maar om hun concurrenten subliempjes te dissen?

Aan het einde van de vaart kwam Team Oullie naar boven drijven als winnaar en als wij terugdenken aan hun set beginnen we spontaan weer niet-bestaande zweetdruppels van ons voorhoofd te vegen. Man, wat ging dat lekker.

Die lekkergaanings, die competitiedrang, de 200 feestgangers, de 5 DJ’s die alles gaven, de overheerlijke drinks van Bacardi en een prachtig uitzicht op het Solar Festivalterrein zorgden ervoor dat wij vanaf nu elke week een boot willen kapen. Gewoon, omdat het kan. En als jij de onderstaande foto’s bekijkt dan ben je het waarschijnlijk met ons eens.

Solar, Bacardi, Eycee, DJ Blaize, NoizBoiz, Rob Black en Team Oullie; THANK YOU!