Gucci-Mane-food

Bij deze eettentjes in Amsterdam kan je wél na drie uur ‘s nachts terecht

In Amsterdam is het niet makkelijk om na drie uur ‘s nachts aan eten te komen. Bijna alles sluit om 03:00, juist net wanneer je van de club terugkomt. Slechte timing dus. Gelukkig zijn er een aantal eettentjes die wel tot laat voor je klaarstaan. Hieronder hebben we wat eettentjes op een rij gezet waar je altijd terecht kunt voor je late night snack.

Cannibale Royale

Cannibale Royale staat bekend om de meest juicy burgers en lekkerste chicken wings. Hier kun je in het weekend terecht tot 04:00 ‘s nachts. Locaties zitten op Ruysdaelkade, Lange Niezel en sindskort in Amsterdam Noord.

Burgerbar

Een burger gaat er na het uitgaan altijd wel in, dus gelukkig zijn er vier locaties van de Burgerbar om jouw maag te vullen. Locaties zitten op de Kolksteeg, Warmoesstraat, Reguliersbreestraat en de Eerste van der Helstraat. De bar is is in het weekend geopend tot 4 uur ‘s nachts.

FEBO

Een vette hap van de FEBO is altijd een goed idee, maar helaas zijn niet alle vestigingen tot laat open. Dit zijn de vestigingen die wel tot laat open zijn: Leidsestraat, Nieuwendijk Oudezijds en de Voorburgwal.

McDonalds

Het is misschien iets verder weg van het centrum, maar misschien juist wel relaxed als je hier woont. In Zuid-Oost zit een Maccie die 24 uur per dag geopend is.

Cafetaria De Prins

Deze snackbar heeft lekkere hamburgers en zelfs vegetarische kroketten. Hij bevindt zich op het Kleine-Gartmanplantsoen, vlakbij het Leidseplein. Op donderdag en vrijdag is deze geopend tot 04:00 uur.

Ma Baker

Op de Marnixstraat zit ‘Ma Baker’; een snackbar waar je op vrijdag en zaterdag nog tot  6 uur s’ ochtends terecht kan voor alle snacks die je maar kunt bedenken.

Toast-it


Geen zin in friet en burgers? Toast-it is in het weekend geopend tot 04:00 uur. Ze hebben er niet alleen tosti’s, maar ook milkshakes en pannenkoeken. De tostibar zit op de Leidsekruisstraat, ook weer vlakbij het Leidseplein.

Burgerhouse

Een burgerbar die 24 uur per dag geopend is, perfect voor je dronken honger. Ook heb je hier wraps en andere snacks. Je vind Burgerhouse op de Rozengracht en de Martelaarsgracht.

Any Time Pizza 24/7

Als je in Noord woont en zin hebt in een late night pizza, kan je bij Any Time Pizza altijd terecht voor een lekkere Italiaanse pizza.

Chicken Palace

Meer zin in kip? Chicken Palace heeft de lekkerste kippenpootjes die ze dagelijks serveren tot 05:00 uur s’ ochtends. Je vind deze in Amsterdam-West op de Schakelstraat.