All-Eyez-On-Me

Biopic over Tupac ‘All Eyez on Me’ wordt online finaal kapot geschreven

De biopic over Tupac ‘All Eyez on Me’ draait inmiddels een week in de bios. En hoewel de film in die week aardig wat geld binnenhaalde is de kritiek op de film niet mals. Volgens sommigen is het simpelweg ‘bullshit’ (50 Cent), anderen maken zich met name druk om de historische onjuistheden in de film (Jada Pinkett Smith). Een enkeling (The Game) vindt de film wel sterk.

Het grootste probleem dat veel mensen met de film hebben zijn dus de historische onwaarheden. Zo gebruikt Pac in de film onder meer een iPhone. Instagram’s meme-koning Daquan trok dit zo slecht dat hij de bios verliet toen hij de iPhone zag en maakte er daarna een meme over.

I left when I saw pac playin 2k17😂

Een bericht gedeeld door Daquan Gesese (@daquan) op

De meme zette andere creatievelingen aan ook memes/grappen te maken over wat er historisch gezien niet correct had kunnen zijn aan de film. Let op: dit gebeurt dus niet daadwerkelijk in de film, maar gezien de vele fouten doen meme-makers net alsof. Een kleine greep:

Op Reddit is er inmiddels een subreddit aangemaakt: ‘Too scared to talk about how awful the Tupac movie was in public? Come discuss it with us on official‘. Op de subreddit wordt, je verwacht het niet, besproken hoe slecht de film wel niet is. Beste bijdrage daar? ‘I’ll stick to his music, let the man Rest In Peace imo.’

BRON: Complex