greenmeister

Bizzey maakt het smokers makkelijk met nieuwe GreenMeister app

Bizzey komt met een app die het smokers wel heel makkelijk maakt. De Greenmeister app is namelijk Yelp voor coffeeshops. Met de app kan je makkelijk zoeken naar een coffeeshop in de buurt, welk menu de shop heeft, of ze een rook ruimte hebben, tot hoe laat de shops open zijn, hoe je kan betalen in die shops en zelfs een recensie achterlaten.

De app is vorige maand gelanceerd en is al drieduizend keer gedownload, Bizzey en zijn partner, Onnick Jessayan, zagen beiden dat er belangstelling was voor deze app. Smoken is lang niet zo sociaal geaccepteerd als het drinken van alcohol en in een AD interview liet hij weten dat hij de taboe graag wil doorbreken.

Ik ben zelf een smoker en ik reis voor mijn werk door het hele land. Ik liep er zelf vaak tegenaan dat ik naar een shop wilde gaan, maar niet wist waar ie zat. Als je ’s avonds zin hebt in een wijntje, kun je zo via Tripadvisor opzoeken waar je het beste kunt zijn. Maar hier rust nog een taboe op. Dit ga je niet even aan een medewerker van een tankstation vragen. Plus: daar heb je zelf ook niet altijd zin in.

greenmeister app