LOS ANGELES, CA - JULY 01:  (L-R) Singer Beyonce, rappers Jay-Z and Kanye West and television personality Kim Kardashian attend the 2012 BET Awards at The Shrine Auditorium on July 1, 2012 in Los Angeles, California.  (Photo by Christopher Polk/Getty Images For BET)

Blue Ivy heeft ervoor gezorgd dat Kanye en Jay Z weer met elkaar omgaan

Het gaat dan misschien toch weer goed komen tussen de ‘Watch the Throne’ rappers en jarenlange vrienden, Jay-Z en Kanye West. Niet heel lang geleden, net voordat Kanye opgenomen werd in het ziekenhuis, nam hij tijdens zijn concert in Sacramento, Californië de tijd om Jay-Z en Beyoncé met de grond gelijk te maken, omdat zij hem niet belden nadat Kim Kardashian beroofd was in Parijs. Er waren daarvoor al geruchten dat de vriendschap tussen de twee koppels voorbij zou zijn, maar die avond in Sacramento was het duidelijk de druppel.

Nu, twee maanden later, lijkt de rust bij Kim en Kanye weer te zijn teruggekeerd. Kim is weer aan het Instagrammen geslagen en Kanye heeft maar besloten om het weer goed te maken met zijn BFF Jay-Z. Volgens US magazine waren ze afgelopen weekend aanwezig bij het verjaardagsfeestje van Blue Ivy in het huis van Jay en Bee in Holmby Hills, Los Angeles.

kim-kardashian-kanye-west-beyonce-jay-z-785f2e20-de74-4ce8-8337-07842f18db89

Kim en Kanye brachten hun twee kids, North en Saint niet mee, ook besloten ze niet echt hun ‘zondags outje’ aan te trekken. But who cares, aanwezigheid is vele malen belangrijker. Misschien dat het dan toch nog goed komt tussen Kanye en Jay.