Boef

Boef kreeg gisteren de eerste Multi Award ooit voor zijn album ‘Slaaptekort’

Dat Boef records breekt, moge inmiddels wel duidelijk zijn. Zijn album slaaptekort ging door het dak qua streams en ook wat views op YouTube betreft, doet Boef ongelofelijk goede zaken. Zo werd Habiba inmiddels al ruim 30 miljoen keer bekeken.

Gisteren zat Boef, naast Ali B en Ronnie Flex, bij Beau van Erven Dorens bij RTL Summer Night, het programma dat RTL Late Night vervangt in de zomermaanden. Er werd gepraat over het succes van Boef, het nieuwe album van Ronnie Flex en de rol van Ali B en Ali’s managementbureau/platenlabel SPEC. Laatstgenoemde ging overigens ook in discussie over het homohuwelijk, dat hij fel verdedigde.

Ronnie over ‘Rémi’

Ali in discussie over het homohuwelijk

En dan het mooiste moment van de avond. Boef heeft inmiddels ruim 120 miljoen streams binnengehaald met zijn album ‘Slaaptekort’ en dat in een periode van tien weken. Het levert hem een record én een uniek award op: een Multi Award, de eerste ooit uitgegeven in Nederland. Boef kreeg hem gisteren uit handen van superfan Wasim, die bijna net zo verguld is als Boef zelf. Mooie beelden:

100 miljoen views in 10 weken. Besef dat even. #eersteinnederlanddieditflikt

Een bericht gedeeld door BALLINNN' (@ballinnnmag) op