A Boogie Wit Da Hoodie

A Boogie Wit Da Hoodie en Summer Walker droppen de perfecte Love tune

In 2017 debuteerde A Boogie Wit Da Hoodie zijn eerste album The Bigger Artist en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Hip Hop scene. Hij maakte hitjes na hitjes en dat smaakte naar meer voor A Boogie. De rapper die onder andere bekend is van ‘Look Back at It’ en ‘Drowning’, is nog maar drie jaar in de running maar bracht vandaag alweer zijn derde studioalbum uit. Op Artist 2.0 staan een groot aantal samenwerkingen met voor ieder wat wils: Young Thug, Gunna, DaBaby, Lil Uzi Vert, Roddy Ricch, London On Da Track, Trap Manny, Summer Walker en Khalid hebben allemaal bijgedragen aan zijn derde album en dat zorgt voor een gevarieerd project.

In het teken van Valentijnsdags willen wij ‘Calm Down’ ft. Summer Walker uitlichten. Dit is een zwoele tune met RNB vocals in combinatie met gevoelige lyrics van A Boogie Wit Da Hoodie. Het nummer is perfect als sfeermaker voor een romantisch avondje met je lover – en dat hoeft niet alleen op Valentijnsdag te zijn.

Het is niet de eerste keer dat Summer en A Boogie samen de studio in doken, afgelopen zomer dropte ze “Stretch you out” inclusief visuals, en die waren ook behoorlijk sexy. Beluister de nieuwste track van A Boogie en Summer hierboven en celebrate the love.