_DSC9320

BSMNT staat symbool voor de vernieuwing van Brussel

In samenwerking met PUMA scheen BALLINNN’ de afgelopen weken haar licht op verschillende collectieven uit verschillende steden. Collectieven die dicht bij de straat zijn en door hun eigenzinnigheid een eigen lane aan het creëren zijn. Next up: BSMNT uit Brussel.

Brussel is niet voor niets de hoofdstad van Europa. De centrale ligging zorgt voor een influx aan stromingen, mensen en culturen. Die culturen komen samen in het nachtleven en op de straat.

BSMNT combineert die twee elementen met elkaar op eigen wijze. Het achterliggende collectief belichaamt de diversiteit die symbool staat voor Brussel; een artiest, een DJ en een art director kwamen samen voor BSMNT; een platform dat niet alleen mensen bij elkaar brengt, maar ook het nachtleven van Brussel van een compleet nieuwe laag voorziet.

_DSC9431

BSMNT heeft de afgelopen jaren grote acts naar het bescheiden Bloody Louis weten te halen: Sango, Troyboi, Brodinski, High Klassified, Jarreau Vandal, Da-P en Wantigga zijn een paar van de namen die voorbij kwamen. BSMNT combineert het geluid wat gemaakt wordt op straat met de high-end en innovatie waar Brussel symbool voor staat. Het is vernieuwend, durft het onbekende omarmen en dat vervolgens eigen te maken.

_DSC9402

Dat is waarom PUMA matcht met BSMNT. De inspiratie wordt gehaald uit de straat, uit rauwheid. Uit vernieuwing en het omarmen daarvan. Dat is waar PUMA symbool voor staat: experimenteren, vernieuwen en vooral het introduceren van die vernieuwing. Dat poogt BSMNT ook te doen met de programmering en de bijbehorende lifestyle.