slide4

BUYITNOW lanceert collectie van 200 zeldzame vintage t-shirts

BUYITNOW is een online vintage-boetiek die gespecialiseerd is in unieke, hard to find vintage items. Een soort tweedehands winkel, maar dan eentje die je vanuit je bed kunt bezoeken en die vaak zeer exclusieve items heeft – dat is ook precies waarom we vandaag over ze schrijven.

Binnenkort lanceert de Online vintage boetiek namelijk een hand picked collectie van 200 zeldzame vintage t-shirts. Vintage ja – niet de vintage shirtjes die je uit de H&M of Zara haalt; dat zijn vrijwel allemaal re-prints. Dit zijn de echte shirts, zoals ze gemaakt zijn in de 80s/90s/00s.

slide3

In de collectie vindt je veel 90s shirts van rappers als Lil Wayne, rockbands als Nirvana en R&B groepen als Dru Hill afgewisseld met andere hard to find vintage bedrukte shirts van onder andere Harley Davidson.

De prijzen variëren van 10 euro tot 300 euro voor de echt zeldzame 90s ‘grails’. Op die manier is er voor iedere portemonnee een uniek shirt beschikbaar. De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de online store van BUYITNOW.

Naast vintage t-shirts heeft BUYITNOW een wisselende collectie van sportswear, designer vintage en hedendaagse gedragen streetwear in het assortiment. Denk merken als Tommy, Polo, Stone Island, Supreme, Patta en Burberry. Binnenkort opent BUYITNOW een winkel in Amsterdam, voor wanneer kijken met je ogen niet voldoende is.

Neem hieronder een kijkje in de vintage t-shirt collectie van BUYITNOW en wees spits – 20u staat alles online en zoals wel vaker met BUYITNOW kan het flink hard gaan. Wees spits.

slide5 slide6