Cardi-B-2

Cardi B’s hilarische corona post is een viral track geworden

Cardi B is de queen van funny insta vids maken. Lang voordat ze ooit rapte, leerde mensen haar op instagram kennen door haar hilarische posts. En nu hebben haar grappige posts weer voor iets bijzonders gezorgd.

Cardi postte een paar dagen geleden een video op insta, waarin ze laat weten het coronavirus erg serieus te nemen en zelfs een beetje bang te zijn. Ze doet dit natuurlijk geheel in Cardi stijl. Check de post hieronder:


Dit bericht bekijken op Instagram

Ya keep playing I’m deadass FUCKIN SCARED. I’m stocking up on food.

Een bericht gedeeld door Cardib (@iamcardib) op

Zoals je kan horen zegt Cardi dat shit real aan het worden is. En ze heeft gelijk. Duizenden mensen deelden de video en een van haar posts kwam zelfs in het Chinese nieuws. Nou was de nieuwszender niet de enige die het filmpje heel interessant vondt. Ook DJ iMarkkeyz zag hoe interessant de video was. En hij raakte geïnspireerd om er een hele tune van te maken. De track is zo populair dat het de charts in verschillende landen heeft bereikt. De tune kan je hieronder beluisteren:

Het is ook Cardi niet ontgaan dat haar woorden en de track erg viral gaan. Ze reageerde op een tweet dat ze royalties wil ontvangen na het grote succes. En in een insta post laat ze zien hoe snel de track aan het stijgen is op de charts.