Screen Shot 2017-02-27 at 13.48.03

Chasin’ toont internationale ambitie met nieuwe #stretchyourego campagne

Het Nederlandse CHASIN’ is een merk dat al jarenlang bestaat, maar nooit out of the picture is gegaan. Het merk heeft een internationale ambitie en daar past hun aankomende #STRETCHYOUREGO campagne dan ook perfect bij.

EGO is dé jeans voor de nieuwsgierige millennial, die niet bang is om zijn mening te laten spreken. Die voor iets staat. Iemand zoals DJ / Producer Julian Jordan. Het gezicht van de Spring Summer 2017 EGO campagne van CHASIN’.

De tijd dat alles via de haven van Rotterdam gaat is niet meer – Nederlands grootste export product anno 2017 is dance muziek en één van de namen die wel eens een nieuwe innovator zou kunnen zijn is Julian Jordan.

Julian Jordan is de Neymar van de dance-scene. Hij heeft ongelooflijk veel potentie, is eigenzinnig en is de wereld stap voor stap aan het veroveren – zo werd onlangs aangekondigd hij een vaste maandelijkse avond in Club Omnia in Las Vegas heeft gekregen.

De jonge DJ/Producer heeft in een korte tijd veel voor elkaar gekregen. Julian Jordan is dan ook de ultieme match voor de ‘Never Stop’ mindset van CHASIN’.

In de video hieronder vertelt Julian wat meer over zijn muziek én de match die hij heeft met CHASIN’.