GewoonDoen - Marlin & Shaqeel

Coolblue’ers maken onverwacht lekkere zomertrack

Vandaag dropt er iets heel bijzonders: een zomertune van de Coolblue boys. En dat klinkt lekkerder dan je verwacht, want het is best wel catchy met dat typische Coolblue deuntje erin verwerkt.

Shaqeel en Marlin zijn collega’s bij Coolblue maar ook een artiestenduo. Eerder bracht het duo al een andere single uit, genaamd Español’ en nu zijn ze terug met ‘Gewoon, doen’. Het nieuwe nummer ontstond nadat de twee tijdens een interne podcast van Coolblue zaten te spelen met wat muziek. Daar ontstond toen langzamerhand deze track uit toen ze de studio in doken. Al snel verspreidde het heel het team door. Marlin: “Mijn mailbox zat vol met positieve reacties van collega’s. Zo vet dat we vandaag het nummer niet alleen met al mijn collega’s bij Coolblue, maar met iedereen kunnen delen.”

Het nummer is er eentje die in je hoofd blijft hangen met lyrics als “Wij doen alles voor een glimlach. Vier hoog, dat is wat ik je beloof. Wij doen alles voor die glimlach. In die blauwe bus, wij zijn altijd on the road. Gewoon doen, we brengen het omhoog en we komen op tijd. Gewoon doen, maar heb je een liftje dan maak je mij blij.”

Beluister het nummer hieronder op Spotify!