What's Poppin Remix artwork .jfif

Dababy, Lil Wayne en Tory Lanez springen op Jack Harlow’s grote hit ‘Whats Poppin’

De Amerikaanse Jack Harlow ken je misschien van zijn megahit ‘Whats Poppin’, waarvan de video op YouTube meer dan 30 miljoen keer bekeken werd. Vandaag blaast hij de track nieuw leven in met een remix in samenwerking met niemand minder dan Dababy, Lil Wayne en Tory Lanez. Dit is de remix waar je op gehoopt had.

De 22-jarige rapper Jack Harlow begon al met rappen op zijn 12e en op zijn 18e bracht hij zijn eerste EP ’18’ uit. Twee jaar later werd hij getekend bij Generation Now en Atlantic Records. Toen ging het hard: hij dropte zijn album ‘Loose’ die genomineerd werd voor een BET-award voor ‘Beste Mixtape’. Daarna volgde een collab met Bryson Tiller ‘Thru the Night’ die gelijk viraal ging. Dit jaar haalde hij zijn eerste eigen grote hit, die recent nog in de top 10 terechtkwam van Billboard’s Hot R&B/Hip-Hop Songs. Nu gaat hij als een trein en liet hij onlangs zijn nieuwe EP ‘Sweet Action’ los. Met de remix met Dababy, Lil Wayne en Tory Lanez komt hij weer een stapje dichterbij de grootste hiphop talenten.


Dit bericht bekijken op Instagram

The New Timberlake ™️

Een bericht gedeeld door Jack Harlow (@jackharlow) op

De rapper wordt geliefd om zijn bijzondere smooth flow, zijn originele lyrics en zijn nonchalante ‘boy next door’ houding. Deze moet je in de gaten houden. Beluister de remix van ‘Whats Poppin’ hieronder.