danielbusser2

Daniel Busser en Chardy: Dit zijn de Belgische beloftes van 2020

Daniël Busser

Ja man, hitte uit België. Als je hiphop legend Daniël Busser nog niet kent, word je in 2020 ijskoud wakker geschud! De bijna 21-jarige rapper uit Bree (België) zit al een tijd in de game en blijft boss moves maken. Ares besefte Daniël’s talent jaren geleden al en de Belgische rapper is sindsdien alleen maar sterker geworden in z’n lyrics en z’n flow. In 2017 dropte hij zijn eerste featuring met Snelle ‘Down to Earth‘ (prod. by Opivm) en de bromance is real, want in 2019 releasen ze samen de epic tune ‘Adrenaline‘ (prod. by Chievva).

danielxsnelle

Muziek maken werkt voor de rapper als therapie. Hij verloor op hele jonge leeftijd zijn moeder, met alle struggles van dien en zet zich nu regelmatig in om mental health issues bespreekbaar te maken. Op dit moment gaat ie erg lekker though en heeft hij onlangs de track ‘Paranoïa‘ gedropt.
Daniël Busser is erg veelzijdig in zijn songs: hij kan je genadeloos slopen met lyrics waarvan ieder woord voelt als de ene rake klap na de ander, hij laat je zijn gevoelige kant horen in de track ‘Drijfzand’ (prod. by Yoda Francesco) én alle ladies gaan lit op de sexy ‘Nog Steeds’.
Ook on stage is deze man een en al fuego. Het is daarom alleen maar logisch en 100% terecht dat Daniël Busser als enige (!) Belgische rapper z’n shine pakt op Tomorrowland dit jaar. Begin deze man op repeat te zetten, want hij blaast ons allemaal weg in 2020!

Chardy

Nonchalante papi a.k.a. Chardy is opgegroeid in de Schilderswijk in Den Haag en verhuisde op 8-jarige leeftijd naar België. De rapper releasete twee jaar geleden ‘Voorbij’, een featuring met Bryan MG. Met ‘Na Léli’ laat Chardy een zoete kant van zich zien. Hij is nu getekend bij Chivv’s label Un4gettablemusic en was in januari Talent van de Maand bij 101Barz. Of course is hij met Chivv de studio ingedoken en in december 2019 brachten ze samen de remix uit van Chardy’s originele track “Bitch N*ggas” (prod. by Absi). Zijn laatste release ‘Mezelf’ (prod. by Josias) kwam uit op 27 februari en geeft alvast een voorproefje van wat we kunnen verwachten in 2020. Houd je boy Chardy in de gaten.

danielxchardy