IMG_0423

Deze dates zijn perfect voor als je on a budget bent

Daten hoeft niet duur te zijn, ook als je stufi er door heen is kan je iemand meenemen op een succesvolle date. Het vraagt alleen wat creativiteit van je en om je een handje te helpen hebben wij een aantal budget date ideeën voor je op een rijtje gezet:

Naar het strand
stranddate
Op een warme zonnige dag met een lekker zomers briesje is het strand de perfecte locatie om iemand beter te leren kennen. Lekker bakken in de zon, uitwaaien tijdens een strandwandeling, een patatje op de boulevard of een drankje bij een strandtent. Ook met een klein budget is het mogelijk.

Schilderen
schilderen2
Voor de skeere creatievelingen onder ons is het naschilderen van een mooi, kleurijk natuurgebied het ideale date idee. Voor nog geen tientje kan je bij de action canvassen en verfspullen halen. Maar ook in de winter zijn er alternatieve schilderdate ideeën, je kan bijvoorbeeld thuis portretten van elkaar schilderen.

Picknicken
picknick
Bij lekker weer is dit een zekere must-do, maar ook geschikt als date idee. Het enige wat je nodig hebt is een kleedje en misschien wat cozy kussens. Wat fruit, snacks en misschien een wijntje van de supermarkt meenemen en voíla.

Schaatsen
131218-Skating-0103-800x534
Een leuk winteractiviteit is samen op je plaat gaan op de schaatsbaan, entree voor twee personen is vaak nog geen tientje en als je je eigen schaatsen meeneemt ben je natuurlijk nog voordeliger uit. Leuk om af te sluiten met een romantische kop warme chocomelk.

Homemade dinner date

Photographer: Jennifer Causey, Prop Stylist: LIndsey Lower, Food Stylist: Mary Claire Britton

Photographer: Jennifer Causey, Prop Stylist: LIndsey Lower, Food Stylist: Mary Claire Britton

Liefde gaat door de maag, daarom is een huisgemaakt diner een goed alternatief voor uit eten gaan. De prijs van je date kan je zelf bepalen en het proces van samen boodschappen doen en koken kan romantisch zijn. Ga voor een simpel recept zoals deze cheeseburgers, of maak lekker soulfood.

Neflix en chill
42921011804_57bb03211b_b
Een klassieker en een van de gezelligste soorten bankhangen. Netflix en chill spreekt voor zich; snacks en een maandabonnement hoeven niet veel te kosten, maar voor de echte skeere onder ons kan je nog altijd account gegevens bij een vriend of vriendin lenen, of je ex.