date spots in Amsterdam

Dit zijn de leukste date spots in Amsterdam

In onze hoofdstad is vrijwel alles te doen wat je maar kan verzinnen. Hoe weet je dan wat je moet doen op een date? De stad zelf is natuurlijk al romantisch, shoppen en langs de grachten lopen is altijd een optie. Maar wil je echt een date-date, iets speciaals doen, dan moet je met iets meer komen dan dat. Hieronder hebben wij vijf chille date spots in Amsterdam op een rijtje gezet zodat jij indruk kan maken op je lover.

TonTon Club Amsterdam Centrum
date spots in Amsterdam
Als je zelf de lol wil opzoeken dan ben je sowieso thuis in de TonTon Club. Je vind er oneindige vintage acrade games en elk bordspel is aanwezig. Maak je geen zorgen over het speelse idee, de club is bedoeld voor volwassenen, je loopt dus niet per ongeluk een klein kind omver.

Skatecafe
date spots in Amsterdam
Je kan overal in Amsterdam wat eten, maar hier in Amsterdam Noord gaat het er net iets anders aan toe. Je normale diner verandert in avond vol stunten en tricks van skaters op de skatebaan vlak naast de eettafels. In Skatecafe staat een saai etentje dus niet op het menu.

A’DAM Lookout schommel
date spots in Amsterdam
Zolang je date geen hoogtevrees heeft is dit de perfecte plek voor je date. Op de Amsterdam Tower is namelijk een schommel waar je op 100 meter boven de grond kan schommelen. Onvergetelijker kan niet.

Skate Dance Roller Disco
date spots in Amsterdam
Als je op zoek bent naar een ouderwetse date, dan is dit iets voor jou. In Amsterdam West vindt er een keer per twee maanden een old school rollerskate disco plaats. De entree van ‘Skate Dance Roller Disco‘ is slechts 10 euro en je kan er de hele avond mee vullen. Moet je weer even wennen aan je skates, dan kan je voor de disco een korte workshop volgen.

Pop- Up museum WONDR
date spots in Amsterdam
Een van leukste date spots in Amsterdam waar je snel bij moet zijn is Pop- Up museum WONDR. In het interactieve speelparadijs in Amsterdam Noord, die niet alleen geschikt is voor een paar instawaardige foto’s , maar ook een prima date location kan zijn.

Een museum date natuurlijk altijd een goed idee, lees hier over de tofste musea in Amsterdam.

Krap bij kas? Lees hier onze budget date ideeën.