19AW_xSP_Cara_CELL-Stellar_Q2_432_04

De CELL Alien en Stellar zijn de nieuwste wapenfeiten in PUMA’s glorieuze 90’s revival

PUMA is inmiddels een meester in het terugbrengen van OG PUMA sneakers in een 2019-waardige look. Na de revival van de CELL Endura zijn de CELL Alien OG en de CELL Stellar de nieuwste classics van PUMA die een reboot hebben gekregen – en dat is niet zonder reden.

De naam CELL Alien OG heeft de schoen gekregen omdat er, voor haar tijd, bijna Alien-achtige technologie in zat. De schoen, die oorspronkelijk in 1998 werd uitgebracht, was in eerste instantie de ideale schoen voor langeafstandlopers. Uitgerust met CELL bubble in de zool voor extra cushioning en loopcomfort.

Er werd echter al snel duidelijk dat de schoen voor greater things gemaakt was. Wat begon op de hardloopbaan, werd al snel een fashion statement. Een schoen die gemaakt bleek voor mensen die niet bang waren om op te vallen in de menigte.

19AW_xSP_CELL-ALIEN-OG_1_Product_010

Dat is ook wat we zien in de re-invented edities van de CELL. We zien de CELL Alien – mannelijk, maar ook unisex te dragen en de CELL Stellar, die de ijzersterke lijn in vrouwenschoenen van PUMA doorzet. Bij beide CELL’s spatten de kleurcombinaties ervan af.

De nieuwe CELL Alien blijft loyaal aan zijn OG voorganger met de kenmerkende frisse kleuren, premium materialen en natuurlijk de bekende CELL cushioning technologie. Cara Delevingne is het gezicht van de ‘Stellar’ campagne. Deze damessneaker haalt op haar beurt inspiratie uit het hele CELL archief. De Stellar is uniek door haar colorblocked karakter en natuurlijk de opvallende CELL zool. Een sneaker waarmee je ongetwijfeld alle aandacht op jou laat vestigen.

19AW_xSP_Cara_CELL-Stellar_Q2_665_06

Aangezien de PUMA CELL haar oorsprong kent uit de 90’s, heeft PUMA rapper Lauwtje en alleskunner Defano Holwijn gevraagd om hun 90’s gevoel te beschrijven. De link tussen deze twee persoonlijkheden en de PUMA CELL is dat beide de nodige evoluties hebben ondergaan om te komen tot waar ze zijn. Check hun verhaal hieronder.

De CELL Stellar dropt op 23 mei en de CELL Alien is inmiddels al te verkrijgen. De sneakers zijn exclusief te verkrijgen bij sneakershops zoals Patta, Bruut en De Bijenkorf. Dus wees er snel bij om een paartje te kunnen bemachtigen. Vanaf 6 juni zullen de sneakers verkrijgbaar zijn bij andere winkels zoals Sneakers en The Athlete’s Foot. Meer zien? Dat kan hieronder.

19AW_xSP_CELL-ALIEN-OG_Colors_Product_173 19AW_xSP_Cara_CELL-Stellar-Product_Q2_6453