Mr_Probz_001

De documentaire ‘Mr. Probz: Against The Stream’ ging gisteren in première en is nu helemaal te zien

Het werd een avond vol verrassingen, donderdagavond 18 mei in Amsterdamse bioscoop Tuschinski. Daar ging, onder grote belangstelling van media, muziekliefhebbers en dj’s als Armin van Buuren en Hardwell, de documentaire over Mr. Probz in première.

Mr_Probz_002

Mr. Probz verbaasde de toegestroomde menigte met een openhartig inkijkje in zijn bestaan en releaste spontaan wat nieuwe muziek. Humberto Tan verbaasde op zijn beurt Mr. Probz met een gouden plaat voor ‘Till You’re Loved’. De documentaire – getiteld ‘Mr. Probz: Against The Stream’ – is vanaf vandaag wereldwijd te zien via Red Bull TV, doorklikken doe je hier.

Mr_Probz_003

Regisseur van de film Bob dan de Gronde verfilmde op cinematografische wijze het on-Nederlandse verhaal van Mr. Probz. Het is het verhaal van een rapper wiens leven onverwacht totaal verandert nadat hij een enorme monsterhit scoort. De docu zit vol uniek materiaal, zoals het moment waarop Probz thuis voor het eerst de akkoorden van de hit ‘Waves’ speelt. Daarnaast worden er sleutelscenes uit het leven van Probz nagespeeld.

Go see for yourself: dat doe je dus door hierzo te klikken.

Foto’s zijn van Ydwer van der Heide