Artboard-2

De #DoYouSessions van PUMA zetten powervrouwen in de spotlights

PUMA en powervrouwen gaan hand-in-hand. Letterlijk. In de vorm van hun ‘Do You’ campagne en mentaliteit motiveert PUMA jonge vrouwen om hun dromen achterna te gaan.

Dat zagen we al terug in vrouwelijke ambassadors, een focus op vrouwelijke products en ook in de vorm van de #DoYouSessions. Inspirerende en getalenteerde vrouwen als Veronica van Hoogdalem, Lissa Brandon, Celeste van Joost, Aisha Echteld en Wayta Patmo gaven workshops en deelden hier hun tips en tricks op het gebied van female empowerment.

Schermafbeelding 2018-12-03 om 13.50.47

Omdat de eerste sessies zo’n succes waren, komt PUMA 12 december weer terug met een nieuwe #DoYouSessions. Bij de aankomende editie wordt powervrouw Anna Nooshin aan de line up toegevoegd. Tijdens het evenement worden workshops en Q&A’s gehouden over onderwerpen zoals muziek, mode, mind en appearance om de volgende generatie vrouwen te inspireren.

PUMA

Speciaal voor de #DoYouSessions 2.0 heeft PUMA een mini-docu gemaakt waarin de ‘PUMA Do You’ vrouwen – Veronica, Aisha, Celeste, Wayta en Anna – vertellen over hun carrière doorbraak, wat ze geleerd hebben over de weg hiernaartoe en hoe zij zichzelf blijven pushen. Zo zegt Anna ”als het makkelijk zou zijn, zou iedereen het doen” en vertelt Veronica dat het niet erg is om hulp te vragen aan de mensen om je heen. Om je verder te laten inspireren kan je de mini-docu hieronder bekijken.

De #DoYouSessions 2.0 vindt plaats op 12 december van 18:00-21:00 uur in The Student Hotel in Amsterdam. Wil jij hierbij zijn? Dat kan! Wij mogen 2×2 kaarten weggeven aan twee jonge vrouwen die het evenement willen bijwonen. Ga snel naar onze Instagram om kans te maken!

PUMA

PUMA

PUMA