breaking-bad-pizza

De eigenaren van het huis in Breaking Bad zijn alle gegooide pizza’s helemaal zat

Ergens in een doodgewone buurt in New Mexico, woont een doodgewoon gezin in een doodgewoon huis. Alleen dit doodgewone huis staat voor de meeste mensen bekend als het huis van Walter White, hoofdpersonage van AMC’s Breaking Bad. Omdat de serie zo populair is, is het huis veranderd in een toeristische trekpleister en de bewoners vinden het maar niks.

Stel je voor: je zit rustig op de bank, je favoriete serie te checken. Alleen wordt je de hele dag gestoord door tientallen Breaking Bad fans die foto’s komen maken, stenen uit je voortuin stelen en zelfs pizza’s op het dak gooien. Dit gebeurt dus bij familie Quintana, de familie die woont op het adres van Walter White.

via GIPHY

In het kwartiertje dat Joanne Quintana het nieuws te woord sprak zijn er al tien mensen langs geweest. Joanne vertelt dat er een website is waar het huis op staat aangegeven als landmark. In de comments van deze site wordt de familie zelfs gevraagd om te verhuizen als ze de toeristen vervelend vinden. Er is zelfs een ‘Breaking Bad tour’, waarbij de gids dus regelmatig pizza’s van het dak moet halen omdat de fans Walter’s pizza-gooi scène imiteren.

De bewoners beginnen er genoeg van te krijgen. Het is zo ver gekomen dat ze er voor hebben gekozen om een hoog hek te bouwen rondom het huis. Ja, zo gek gaat het er dus aan toe. Dat er foto’s worden genomen is te verwachten maar het enige wat wij nou jammer vinden is het verspillen van de pizza’s.