HMWEEKND

De lancering van H&M’s ‘Spring Icons’ campagne met The Weeknd is een feit 

Check nu de beelden van de nieuwe campagne “Spring Icons” van H&M, waarvoor kleding is geselecteerd door The Weeknd. Het gaat om een complete garderobe van essentiële stukken die zijn uitgekozen door een van de grootste artiesten in het huidige pop-landschap. In een verklaring van zijn keuzes legt Abel uit: “Ik zat te denken aan de manier waarop mensen zich tegenwoordig kleden. Het gaat om het vinden van de juiste balans tussen netjes en casual, waarin elk detail telt”. De campagne is een verlengstuk van The Weeknd’s visie en iconische stijl; een mix van functionele details met op maat gemaakte streetwear-silhouetten. De video is een beetje een combinatie van een inspirational video en corporate story, zodoende komt het op een vrij indrukwekkende wijze tot uiting.

Vanaf 2 maart is de collectie beschikbaar in alle H&M winkels en online via de webshop. Om je natuurlijk niet alleen lekker te maken kun je hier de besproken beelden zelf checken:

Mocht je de kleding alvast willen checken, neem dan een kijkje in het lookbook dat Highsnobiety eerder deze maand online gooide.

Geen dank.