Screen Shot 2015-11-27 at 12.26.01

De Lefensmannen sluiten de Pickup serie in stijl af

Het is vandaag 27 november en dat betekend dat het vandaag de laatste aflevering is van de door Top Notch en KPN gebrachte Pickup sessies. Braz reed met zijn betrouwbare Pickup door heel Nederland en had eerst zijn homie Fresku te gast.

Daarna reden daaropvolgend SFB mee met Braz, Lil’ Saint, MocroManiac en RQS deden dat twee weken erna. Voor de vierde sessie van het seizoen waren Emms, Lijpe en D-Double de mannen die verantwoordelijk waren voor de sessie. Na die sessie reed Braz gelijk door naar Rotterdam, waar Winne, Feis en Raw Roets klaar stonden om de volgende sessie te murderen. Vervolgens keerde Braz meteen om en gaf gas richting de hoofdstad. Stepherd & Skinto stonden samen met KV en Akwasi klaar om na lange tijd weer wat van zich te laten horen. Sevn Alias en 3Robi kregen de aflevering daarna de kans om zich te bewijzen – onder leiding van good old Adje.

De laatste aflevering van het seizoen is aangebroken, maar deze wordt in stijl afgesloten met de limousine die de Lefensmannen door Capelle aan den Ijssel rijdt.

Schermafbeelding 2015-11-27 om 17.10.47