6284584040_de6a7a077a_b

De meest corny R&B zanger aller tijden heeft gisteren een nieuw nummer uitgebracht

Ray J, de man die zijn grootste hit scoorde met een sekstape, vond het gisteren weer eens tijd om zijn zangkunsten los te laten op de wijde wereld. Bijgestaan door Payso B (zegt mij helemaal niets) bracht hij het nummer “Real Life Playa” uit, waarin hij reageert op een line die ergens op Kanye West zijn nieuwe album rondzwerft (Kanye refereert daar naar het feit dat hij en Ray J op dezelfde vrouwen vallen, maar dat Kanye – in tegenstelling tot Ray – wél veel geld heeft.)

Dat Ray J zo adequaat kan reageren op een line van Kanye is een prestatie op zich. Toch heeft deze prestatie alle schijn van een actie met voorbedachte rade.

Het is namelijk niet de eerste keer dat Ray J bouwt op een wiepie van dertien jaar geleden. Ergens in 2013, maar liefst tien jaar nadat zijn doorbraak sekstape uitkwam, vierde hij het jubileum  met een anniversary nummer genaamd “I Hit It First”, waar hij zelf van zei dat het niet gericht was op Kim. Gezien de cover van het nummer, los van de naam, mogen wij deze bewering zien als een leugen die zijn corny level een aardige stimulans gaf. Het nummer van gisteren doet niet veel anders, behalve Ray’s corny level een compleet nieuwe dimensie geven.

Om eerlijk te zijn heb ik het nummer niet eens geluisterd. Deze dag heeft namelijk maar 24 uur, en aangezien tijd het meest kostbare goed is van de mensheid weiger ik 2,5 minuten in te leveren voor zijn corny ass. Want kom op; Kanye krijgt Madison Square Garden propvol voor een luistersessie met auxkabel terwijl Ray J op een track staat met Payso B (nogmaals, zegt mij helemaal niets), en die wiepie waar hij inmiddels dertien (!!) jaar op bouwt stond onlangs nummer 1 in de Apple Store charts met haar eigen emoji’s. Levels to this shit bro.

Los van al deze wapenfeiten is hij ook nog niet de enige muzikant die Kim Kardashian mocht ballen. Kim is altijd al een scene girl geweest, getuige haar meerdere bedpartners die ook grotendeels in de muziekwereld fungeren. Nu is deze chick gewoon babymomma, gaat haar babydaddy te ham voor woorden, en loopt Ray J nog steeds te bouwen op een wiepie van dertien jaar geleden.

Mocht je deze R&B ik-wil-nog-wat-van-me-carrière achtige track alsnog willen luisteren, die trouwens gepromote wordt als disstrack, kan je dat hieronder doen.