Migos

De Migos kregen het bij de BET Awards aan de stok met Joe Budden en Chris Brown

Het was een onrustig avondje voor de Migos, gisteren bij de BET Awards. Allereerst een interview voor Complex’ show ‘Everyday Struggle’, waarbij Akademiks aan Takeoff vraagt wat hij ervan vindt dat hij werd ‘weggelaten’ van Migos’ hit ‘Bad & Boujee’. Takeoff reageert wat geërgerd: ‘Do I look like I was left off of Bad & Boujee?’ Nadat Akademiks de spanning wat probeert te drukken, vertelt Joe Budden hem dat het tijd is het interview te beëindigen.

Voordat Akademiks dat doet, heeft Budden zijn stoel echter al verlaten: met een ontevreden gezicht laat hij de microfoon vallen en loopt hij weg van de setting. Dit pikken de Migos dan weer niet; de mannen staan ook op en Quavo vraagt Budden ‘What you tryin’ to do?’. De bewaking komt ertussen voor het verder uit de hand loopt.

Daar blijft het niet bij: later die avond weer een opstootje. Tijdens een afterparty zou Quavo geduwd zijn door iemand uit de crew van Chris Brown. De twee liggen mogelijk overhoop vanwege het feit dat Quavo nu zou scharrelen met Browns ex Karrueche. Hoe dan ook, één van de andere twee Migos zou Quavo te hulp geschoten zijn en daarop een klap hebben gekregen. De partijen zouden daarop uit elkaar gehaald zijn en de politie zou het incident gestopt hebben.

👀👀👀

Een bericht gedeeld door BALLINNN' (@ballinnnmag) op