jessica alba

De mooiste moeders ter wereld op een rijtje

Dus deze week werd er een oproep geplaatst met de strekking: moeders zouden thuis naakt moeten rondlopen. Wat is het doel er van? Doel is om kinderen te laten opgroeien met een realistisch idee van het lichaam. Een veel gehoorde klacht is tegenwoordig dat mensen onrealistische verwachtingen hebben van het menselijke lichaam. Dit door de mode industrie bijvoorbeeld. Wij hebben een paar moeders uitgezocht die sowieso wel naakt mogen rondlopen.

Jessica Alba
jessica alba Is er überhaupt een vrouw op de wereld die zo mooi moeder is geworden als Jessica Alba? De actrice is moeder van twee, maar heeft het lichaam van de Godin Venus in haar beste jaren.

Angelina Jolie
angelina jolie Nee. Ik ga geen enkele tegenspraak dulden. Er zijn mensen die beweren dat Angelina Jolie inmiddels niet meer mooi is. Dat Brad Pitt een fout beging en beter met Jennifer Aniston had kunnen blijven. Scheer je weg schorem. Angelina Jolie is van binnen en buiten zo’n beetje de mooiste moeder out there.

Doutzen Kroes
doutzen kroes Doutzen is Doutzen. Er zijn weinig dingen op de wereld die beter of mooier zijn. Zelfs niet materieel, emotioneel of financieel. Was Doutzen mijn moeder maar, had ik misschien wat van haar looks geërfd.

Katja Schuurman
katja schuurman Maar Katje volgde dit advies al heel lang geleden op denk ik. Gelukkig voelden de filmsets voor haar net als een tweede thuis.

Heidi Klum
9093956805_feac2f2949_o Met een leeftijd van 42 is Heidi Klum nog steeds één van de mooiste moeders op aarde. Deze vrouw kan nog steeds flexen mama’s van twintig die hun kind hebben geadopteerd. Als zij thuis naakt gaat rondlopen, solliciteer ik bij huize Klum als kapstok.

Halle Berry
halle berry Sinds Swordfish had ik de innige wens dat Halle Berry de moeder zou worden van mijn kinderen. Gaat niet lukken, want Halle Berry is het type vrouw waar Griekse goden hun onsterfelijkheid voor opgeven.

Maar wow, zijn we nu zo ver afgedwaald van het originele onderwerp? De reden waarom deze moeder andere moeders oproept naakt te zijn thuis. Persoonlijk denk ik dat het streven nobel is, maar dat het voorbij schiet aan het doel. De harde waarheid is namelijk: niet alle lichamen zijn mooi, dus heeft het toch ook geen zin om geforceerd aan te leren dat alle lichamen mooi zijn? Een betere les zou zijn: schoonheid gaat verder dan het lichaam. Als je dat leert, dan hoef je zelf ook niet poedelnaakt thuis rond te lopen. Persoonlijk lijkt het mij een idee dat niet perse in het voordeel is van je kinderen. Maar goed: ieder zo zijn eigen.. -pakkie ‘an-.