19SS_xSP_RS-X_Tracks-0922

De nieuwe RS-X Tracks van PUMA een blast from the past én the future

Consistentie is key. Dat is zo bij een goed dieet volhouden, bij een YouTube kanaal starten en ook bij PUMA. Al jaren is PUMA consistent met de balans vinden tussen oud en nieuw. Zo ook met hun nieuwste RS-X Tracks– een blast from the past in all the right ways mét een special twist — de schoen balanceert prachtig op de grens van Future en Retro.

Retro in de vorm van de klassieke RS running technologie, één van de onderscheidende punten van PUMA. Nu zijn de nieuwe RS-X tracks eigenlijk te smooth om mee te rennen, maar gelukkig zorgt de Running Tech er ook voor dat ze héél comfortabel zitten en lopen. De RS-X Tracks is geïnspireerd door de razendsnelle ontwikkeling van muziek in de digital age. Geen rekening gehouden met regels, uitgaan van eigen kracht – en dat zie je. Het is een schoen die zichzelf durft te zijn.

369332_06369332_02

De schoen is verkrijgbaar in 4 colorways, Gray Violet-Charcoal Gray, PUMA white en black, Fair Aqua-Glacier Gray en Mauve Morn-Marshmallow. In de schoen worden retro elementen samengebracht met de beste technologien van nu. De mesh en textile upper, gecombineerd met de leren overlays en uiteraard de OG RS technologie zorgt voor flexibiliteit en comfort maar verliest nooit style uit het oog.

De nieuwe RS-X is onder andere verkrijgbaar bij winkels als The Athlete’s Foot, Sneakers, Omoda en Bijenkorf. Daarnaast kun je de pattas ook gewoon krijgen bij de verschillende PUMA stores en natuurlijk via PUMA.com

369332_05 369332_01

Er is echter nóg een treat. Samen met het iconische MTV is er ook een Puma x MTV RS-X Tracks tot leven gebracht. MTV stond altijd al bekend als een provocerend, grenzen-opzoekend kanaal – die elementen zijn gecombineerd met de passie die MTV en PUMA beiden delen met innovatie.

De RS-X Tracks MTV is er in twee colorways: De RS-X Tracks MTV Gradient Blaze in PUMA White – Sweet Lavender en RS-X Tracks MTV Gradient Gloom in PUMA Black – Sweet Lavender. Uiteraard in combinatie met een eigen lijn aan apparel, om het nostalgische gevoel voor alle millennials helemaal rond te maken. De RS-X Tracks MTV colorways zijn verkrijgbaar bij Sneakerbaas.

370407_01 370939_01

De RS-X Tracks pack draait om ‘re-invention’ en PUMA is daarom opzoek gegaan naar de verhalen van een drietal artiesten. Bokoesam, Tabitha en I Am Aisha vertellen over hun carrière, heruitvinding en hoe ze zich constant blijven ontwikkelen.

Genoeg gezien? Shop dan snel de RS-X Tracks via PUMA.com, of één van de eerder genoemde retailers.